Snart på väg....

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 14 oktober 2004.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej alla!
  Idag är det precis 100 dar tills vi åker ner till värmen och den härliga atmosfären på Gran Canaria. Ska den här gången till Maspalomas! Åh vad jag längtar...
  Cattis
   
 2. Björn

  Björn Medlem

  Maspalomas.... snacka om att avundsjukan sprider sig i kroppen... nu är det ett helt år sen sist och jag vill ner dit igen!
   
 3. Wilma

  Wilma Medlem

  Hmmm...kan ju inte låta bli att skriva några rader*L*. Vi åker på Tisdag till Stockholm och tidigt på Onsmorgon går flyget till solen. Som jag nämnt förut så bor vi varje höst på Koala i Mas Palomas.

  Kan rekomendera att storhandla på Hipperdino som ligger mellan Mas P och Playa I. Dom har ett enormt sortiment med allt från mat till prylar - superbilligt!1 Ortsbefolkningen handlar där och man kan spara tusenlappar på en semester mot för att handla på hotellbutikerna.

  När vi ska till havet åker vi alltid antingen till Amadores eller till Amfi Beach, dom stränderna går ju inte att jämföra med ex mas P-stranden.

  Något vi har som tradition är att i solnedgången besöka öknen, vi har med oss ficklampor och det blir ett riktigt äventyr tycker både jag o min man + våra killar på 10 och 14 år. Dom brukar ha en kapplöpningstävling mellan 2 sandberg och vinnaren får 5 Euro. Detta är ett stående evanemang varje år *L*. Sist vann Lillebror....=)).

  När det mörknat går vi ner till havet och går i mörkret i vågornas brus tillbaka mot fyren och sen en promenad i det exklusiva området Varadero.Sen sover man gott med något ömmande vader efter sandpromenaden.

  ja, det är sånt man minns och sånt man tänker på nu dagarna innan man åker.

  Kram Wilma
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis