Snart....

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Rson, 30 oktober 2009.

 1. Rson

  Rson Medlem

  Bara 12 dagar kvar till avresan, underbart att åter komma till Arguineguin. Ser att det just nu är 28,6 grader vid strandpromenad och att det fallit 2,2 mm regn hittills i år!!!
  https://kanarieoarna.nu/vader
   
 2. coconut

  coconut Medlem

  Underbart...ha det fint.....
   
 3. Rson

  Rson Medlem

  Tack "Coconut"!
   
 4. coconut

  coconut Medlem

  Så lite...var snäll å ta en öl för mig när du e där...Vet ju inte om vi kommer iväg.....Åså återkom med lite trevliga bilder sen om du har lust...
   
 5. Rson

  Rson Medlem

  Coconut-hoppas att ni verkligen kommer iväg trots inbrottet. Det tar lite tid, men så småningom "glömmer" man vad som hänt, även om det tar lite tid. Tyvärr är man ju bara delvis skyddad trots försäkring. Minnessaker ersätts dåligt och andra saker gör de åldersavdrag för. Skall man köpa nytt för försäkringspengar brukar de inte räcka. Men..om ni kan resa läks säkert några "sår" på Gran Canaria. Jag håller tummarna för er och lovar att ta en öl extra och återigen besöka Marino Chico! Där har de god mat!
   
 6. coconut

  coconut Medlem

  Tack för uppmuntran....Den 11 november ska allt vara inne så innan dess får vi har bestämt oss...nu handlar det mest om utifall att jag får ihop tillräckligt med fickpengar, kanske kan lyckas med 8000 tills i dec....men räcker de på 2 veckor för mig å två kids...det e ju det som e frågan...Vi får se, återkommer om detta....

  Sov gott Rson å alla andra.....
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis