Socialt utbyte?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av bo-ek, 26 oktober 2006.

 1. bo-ek

  bo-ek Medlem

  Igår träffade jag en lumpkompis jag inte sett på 55 år.Jodå vi kände igen varandra, men han hade blivit mycket äldre......:)Och va lumparminnen vi hade att dryfta!
  Då slog det mig att man vet ju inte vem det är som skriver här på forumet. Och säkert har vi många gått om varandra nere på las canteras. Skulle det inte vara roligt att ses på något ställe i t ex Las Palmas och utbyta erfarenheter om ön? Eftersom vi bor där c:a tre månader om året och har många canariska vänner finns mycket att lära. Våra stamställen är Tuppen och Blå Donau. Tänk mtill om iden!!!

  Ha det som norrmännen säger!

  bo-ek
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Kul idé! [8D] Man kanske skulle ta en vända till Tuppen eller Blå Donau...får tänka ut någon bra "igen-kännings-faktor" det skulle ju vara en trevlig samlingsplats! Underfundigt! Under vilken årstid befinner ni er på Gran Canaria?

  Anneli
   
 3. bo-ek

  bo-ek Medlem

  Hej AnneliH, och alla andra, som läst men inte svarat:
  Det var roligt du tände på iden och jag hoppas fler följer.
  Vi är i LP från början dec till och med slutet jan, åker hem och vattnar blommor och skottar snö, återvänder till LP igen i mars och far hem slutet april (deklaration).....
  Jag har tidigare berömt våra två stamställen Tuppen och Blå Donau, och jag tror det sistnämnda skulle vara alldeles utmärkt för detta ändamål. Är också övertygad att Bibi,Viktoria och Dijonny skulle göra allt för trivselns skull.
  Gå gärna in på www.grancanaria.st, tryck på Blå Donaus reklamknapp och slå in rubriken GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET.
  där finns foton från vår traditionella nyårsfest med mig i röd näsa och hustrun med girlang nere i vänstra hörnet.[8D]
   
 4. bo-ek

  bo-ek Medlem

  Hej igen!
  Jag ser vid efterkontroll att det är omöjligt att få sidan med web-adressen visad. Så vill någon ha fram den, kör över:
  Start och sedan Kör, knappa in adressen där så kommer den upp.
  mvh bo-ek
   
 5. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ni såg ut att ha det väldigt trevligt! Vilka fina uppläggningar på olika maträtter *mums*! Tittade även på kartan, så nu vet jag vart det ligger. Våra resor har vi som oftast gjort mellan februari-maj, så det är väl inte omöjligt att kolla upp om ni är där nere nästa gång vi åker.[8D]

  Anneli
   
 6. nettan

  nettan Medlem

  Hejsan!
  Jag ska helt klart spana efter er på Tuppen, var det andra bordet till höger:)?. Kommer nog bli många kvällar där i dec.
  Nu närmar det sig, ska verkligen bli kanon kul.
  Hasta la vista
  Nettan
   
 7. anamogán

  anamogán Medlem

  Hej där!
  Vad trevligt ni verkade ha det, du och din fru, när jag ser på bilderna från nyårsaftonen!! Bilderna visar jätte god mat...man blir riktigt hungrig! Jag ska åka till G.C. någon gång under mars eller april. Vi kommer att bo i Maspalomas, Arguineguin eller Pto de Mogán. Jag är säker på att vi kommer att åka in till Las Palmas någon dag och då ska vi se om jag hittar Blå Donau. Vi kanske träffas då?!:)
  Reser ni på egen hand när ni åker ner till G.C? I så fall, har du tips på bra förmedlingar som man kan kontakta för att hyra lägenhet av?

  /Anna
   
 8. SkitSur

  SkitSur Medlem

  Om du tar bort , som sitter efter .st så fungerar länken.
   
 9. bo-ek

  bo-ek Medlem

  svar till anamogan:
  Ja vi reser på egen hand. Men eftersom vi hyr vår privatägda lägenhet direkt av den canariske ägaren går vi inte över någon förmedling. Vi fick den kontakten för många år sedan och återkommer ju varje år två gånger.
  Men igen om förmedling : Ägaren av restaurangerna Grisen och Tuppen är en dansk (lättförståelig) mycket trevlig person, som heter Hartwig Hansen. Han har en massa lägenheter för uthyrning i LP, längre eller kortare tid. Tyvärr vill jag inte lämna hans telefonnummer här på forumet. Du kan naturligtvis också gå in på Grisen och tala direkt med HH.
  Lycka till som man säger här på vastnytt!
   
 10. anamogán

  anamogán Medlem

  Tack bo-ek för ditt svar. Jag får maila honom och se om han har någon billig och bra lägenhet ledig när vi ska åka ner.
  :)
  /Anna
   
 11. bo-ek

  bo-ek Medlem

  solna:

  Det var ett bra inlægg om att træffas i kristihimmelsfærdshelgen som skrevs på en annan spalt hær i forumet. Kanske det kan bli något av mitt førslag hærovan som skrevs i okt 2006?

  bo-ek
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis