Södra Gran Canaria är inte utan historia.

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av elsueco, 5 december 2012.

 1. elsueco

  elsueco Medlem

  Skrev häromdagen, i en annan tråd om Birgitta Frejhagens bok om "Pionjärerna". Svenskarna som tillsammans med lokala krafter och intressenter här på Gran Canaria, startade något som idag är en stor industri och helt livsavgörande för den här ön.

  Flera har mailat mig och frågat var man köper boken och därför startar jag en egen tråd för boken.

  Visst är det reklam, men eftersom jag inte har några som helst egna intressen i det, samtidigt som jag vet att på just det här Forumet finns ett grundmurat intresse för Gran Canaria. Massor av nostalgi, egna erfarenheter och historier från ön, så tror jag att många fler än jag själv uppskattar ta få del av boken.

  Här finns en sida, där du kan få mera information; http://nosdias.se/utgivna-bocker/pi...ille-skapa-ett-turistparadis-pa-gran-canaria/
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  elsueco:
  Kära vän;), det är stor skillnad på information och
  reklam för egen vinnings skull.
  Har då och då på nätet letat efter lite historia
  ur svensk synvinkel om ÖN.
  På min önskelista till tomten kommer Birgittas bok att
  stå överst:)

  JanE som just tipsat en bekant att kontakta dig via mail
  för att diskutera några frågor (låter hemlighetsfullt eller hur[8)])
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag har skrivit upp en påminnelse till mig att jag ska försöka hitta den när jag åker ned i januari :)

  Annelie
   
 4. Heidi

  Heidi Medlem

  Har sendt en mail til de som har lagd boka og spurt om det går an å få kjøpt den i Arguineguin eller Puerto Rico. Kunne godt tenkt meg denne boka!

  Heidi
   
 5. farkost

  farkost Medlem

  Tror du man kan bli ägare till den där boken under tiden vi é nere nu i jul ?? Vart kan man köpa om man inte vill skicka efter ??

  solis
   
 6. elsueco

  elsueco Medlem

  Gläder mig att det uppfattades som nyttig information, för det är precis vad det är för oss som älskar den här ön! Som svensk känner man sig lite stolt, lite deltagande.....

  JanE, väntar på din bekants mail och kan jag, så hjälper jag gärna till!

  Farkost, det är inte långt från ditt nya boende. Gå ut från din bungalow, sväng höger, sedan 150 meter och där har du Skandinaviska Klubben och där säljer man boken. Vill du gå lite längre så finns den också på Lena´s IT-café. Nu vet jag ditt program och den 17 december skall du till Mona Johansson och där säljer man också boken. :)

  //Tommy
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis