Söker Spansk/latin musik på nätet !

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Bronzom, 14 april 2007.

 1. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Hej !

  Vill fylla min MP3 spelare med latinamerikansk eller spansk musik,även kanariskt, men kan inte hitta någon bra hemsida för att få tips.

  Söker topplistor eller forum på spanska !! Någon som vet ??

  Har googlat men inte hittat någonting bra.
   
 2. anamogán

  anamogán Medlem

  Här är en till som skulle vilja fylla min iPod med música. Jag skulle också vilja ha samma tips som bronzom!!

  Kan i alla fall rekommendera http://los40.com/ för den sidan har toplista direkt från Madrid. Jag lyssnar ofta på den. Är blandat med engelsk och spansk musik. Tänk till och med när de gör reklam sitter jag fastklistrad framför datorn och lyssnar.....för längtar man till España då lyssnar man på allt.........:D;):D

  /Anna :)
   
 3. amicus69

  amicus69 Medlem

  hola q tal!!!
  Brozom,här kom några sångar som jag tycker om: "la quinta estación", "mana", "julieta venegas", "el canto del loco", "jerry rivera", "carlos vives", "alejandro fernandez", "india", "gloria estefan" och fran kanarieoarna "las K-narias" och "rosana".

  Om du söker på google,måste du skriva: "lista de éxitos de música latina"
   
 4. stickan48

  stickan48 Medlem

  Här hittar ni de flesta populära spanska artisterna, det går att se video lyssna på musik mm. Finns inga mp3 att ladda ner men man kan ju få insperation till CD köp.
  http://www.universalmusic.es/es_ES

  Här kan ni köpa via nätet, har det mesta när det gäller spanska världsartister: https://www.spotify.com/se/

  SH
   
 5. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Tack till alla !!Massor med nyttiga tips, kanonbra !!Kan inte undgå att reflektera lite över detta forum.Vad hjälpsamma alla är på detta forum,och vad det kan bero på ? Är vi som tycker om Kan-öarna en speciell sort ? Överdrivet säkert, men man kan undra.
  Jag har massor med erfarenhet av andra forum, speciellt reseforum av lika sorter.Ställer man en fråga där kan man ofta få spydiga elaka svar som" leta själv ditt dumhuvud" eller " hur dum får man vara?".
  Men här ställer man upp och hjälper till så gott man kan, heder åt er alla här på forumet. Bra exempel är Alexandra och hennes pappa, på annan tråd här.Vad tycker ni andra ? Har jag inte rätt ?
   
 6. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Undrar om någon vet vilken slags musik Las K-narias spelar ? Rosana som jag har fått tips om här, verkar vara rockigt, men dock från K-öarna.
   
 7. Jenny

  Jenny Medlem

  Alla är så snälla och hjälpsamma här :) Och inte behöver man känna sig dum för sina frågor heller :) Kramar till Er alla här på Forumet :D

  ~Jenny~
   
 8. Cina

  Cina Medlem

  Hola mi niño...Flickorna spelar Reggaton..
   
 9. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Vaya que musica mas rica mi nina ! Dom är ju jättebra, laddar nog ner några låtar med dom.Märker att dom hänger med i vad som händer.
  Under mina år i LPA var det inte många sångare eller grupper som utmärkte sig.Ja vi har Los Gofiones och Los Savandenos förstås. Sen var det en kille från Telde som heter Jose Velez. Det fanns också en popgrupp som hette "Los Canarios" som hade några hittar.

  Efter 23 år i Las Palmas,siempre Canarion.
   
 10. AnneliH

  AnneliH Medlem

 11. AnneliH

  AnneliH Medlem

 12. Bronzom

  Bronzom Medlem

  David Bisbal känner väl Cina till ? Kanske ett puddingtips till er tjejer ! Han har kommit ut med ny CD i dagarna.
   
 13. AnneliH

  AnneliH Medlem

  David Bisbal är bra.. Sen finns det ju andra bra låtar som Lamento Boliviano med Dani Mata
   
 14. AnneliH

  AnneliH Medlem

 15. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Tack Anneli !:D Alltid bra med nya musiktips.Såg på TVE international att spansk TV har "casting" till något nytt "Idol" program som kommer. Blir intressant och se vad som kommer fram av detta, spanska "Idol" har ju fått fram många bra sångare dom sista 2 åren.
  Programmet heter Hijos De Babel och går bland annat i kväll torsdag.;)

  Efter 23 år i Las Palmas,siempre Canarion.
   
 16. anamogán

  anamogán Medlem

  Hej Bronzom, AnneliH och alla ni andra som älskar spansk musik!![:p][:p]

  Ni har säkert hört dessa låtar men jag tänkte lägga in dem så andra lätt kan klicka och lyssna.

  David Bisbal-silencio:  Låten som ligger på länken här nedan får mig bara att minnas min sista resa då de hela tiden spelade den på radion. Visst är det underbart med musik hur man förknippar låtar med vad man gjorde just då de spelades????

  /Anna :)
   
 17. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Bronzom:) det skulle vara jätte roligt att se...men det är synd att man inte har spansk TV...eller parabol...hoppas att man kan hitta några klipp på YouTube.


  Anna:) Visst är det så...de sätter sig och sitter benhårt...man kan inte höra dem nog så ofta....roligt om man har texten till låten också...så man hänger med[:p]


  AnneliH som längtar till solen
   
 18. anamogán

  anamogán Medlem

  AnneliH: Jag tycker också att låten blir dubbelt så bra om man kan texten till den! Jag brukar ta hem texter då det går. Just nu håller jag på att ladda hem lite mer spansk musik så jag kan bränna ner det på en cd och ha i bilen.
  Finns ingenting som är så underbart som att köra bil med bra musik [:p]:).

  Ha det bra alla GC-vänner!

  /Anna :)
   
 19. tindaya

  tindaya Medlem

  Kanariern Pepe Benavente gjorde tydligen stor succé häromkvällen på karnavalen (var inte själv där :():

  https://www.youtube.com/watch?v=35n8Q-p6ESc (obs - videoklippen är inte från karnavalen förstås)

  Anette :D
   
 20. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Tack !:D Jättehäftigt...önskade man hade varit där. På TVE international har man talat om att sända från Karnevalen på Gran Canaria. Men det är svårt att veta när, då COMHEM som sänder TVE i Sverige har urdålig program info. Den stämmer aldrig, men de kan också vara så att COMHEM får dålig info från TVE...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis