sommar 2010

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av esmeral, 20 september 2009.

 1. esmeral

  esmeral Medlem

  Jag vet att det är väldigt tidigt att planera resan för sommaren 2010. Men vi sitter ändå och spanar efter resor inför nästa semester.
  Vi vill åka tillbaka till Gran Canaria och vill prova att göra det i juni.
  Finns det någon som varit där vid den årstiden? Hur är väderleken? Sist vi var där var i december 2008. Längtar som en tok tillbaka och vill slippa midsommarfirandet här i Sverige.
  hoppas på svar och tips:)
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag säger bara ÅK! Det är underbart på Gran Canaria den tiden. Ljumma kvällar och fina dagar med alldeles perfekt temperatur. Jag är där varje sommar och har varit det sen 2004. Kommer ner i juni och åker hem i juli, brukar åka efter Midsommar här hemma.
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  Kan bara hålla med Pellis. Det är helt underbart på sommaren på GC. Vi har redan bokat 2 veckor i juli 2010 som vi ska tillbringa på Playa Feliz i Bahia Feliz. Exakt 10 månader kvar idag!
   
 4. klara

  klara Medlem

  Vi har varit på gc flera gånger på sommaren. Det är mycket behaglig värme då, inte den fuktiga. Jag kan varmt rekommendera er att åka dit under sommarsäsongen.

  Irene
   
 5. rogman

  rogman Medlem

  Jag håller med tjejerna, det bare åk som Stenmark sjöng. På sommaren är det oftast bra väder...men...det verkar som om Kaliman är vanligare på sena våren/sommaren.

  men jag har ju haft fel förr...:D

  Trevlig resa... ett år i förväg!

  Ps Vill du läsa mer om Kalima/Sirocco vindarna så kan du söka på forumet.
   
 6. coconut

  coconut Medlem

  Vi var där hela juli förra året...då fick vi erfara calima och det va lite väl varmt...svårt å sova kan man säga....Men har man aircon och håller sig inne de solstarkaste timmarna så fixar det sig nog...:) trevlig resa....
   
 7. farkost

  farkost Medlem

  Var ju nere i somras när caliman slog till, det blev hemska 48 grader ett par dagar. Men det var också den värsta värmeböljan på 5 år sas det, höll på i 10 dagar. Vi åkte ner till Amadoras och Amfi dom varmaste dagarna, där blir aldrig lika varmt som San Agustin o PI. Annars så håller jag med om att Kanarieöarna ligger långt bättre till vädermässigt än många medelhavsländer.

  solis
   
 8. Björn

  Björn Medlem

  Vi har sedan några år tillbaka gett upp den svenska sommaren på semestern med förmån för Gran Canaria och hittills har vi inte ångrat oss även om det blev aningen varmare än vanligt i somras. [8D]

  Vi har inget bokat inför nästa sommar än men det beror bara på att vi blivit lite kräsna med hur boendet ska vara och eftersom Riu Flamingo var något av en besvikelse i somras vill vi säkerställa att vi inte åker på samma nit igen. [}:)]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis