Sterling flygbiljetter vintern 07/08

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Johanna, 2 maj 2007.

 1. Johanna

  Johanna Medlem

  Nu kan man boka billiga flygresor med Sterling till Gran Canaria vintern 2007/2008 och även från GÖTEBORG!!!!! Det var efterlängtat.....!!
   
 2. Alexandra

  Alexandra Medlem

  Gött, vad bra!!!!
  Dom har ju bara flugit från Sthlm innan om inte jag har fel?? Hi hihi
  Du har alltid ögonen med dig Johanna!!

  Kram Alexandra
  [8D]
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Hejsan Alexandra! Jo det stämmer att Sterling endast har flugit till Gran Canaria från Stockholm denna vinter som varit. Men förra vintern 2005/2006 flög vi med dom från Göteborg via Köpenhamn till Gran Canaria, så det verkar har varit lite vartannat år! Men nu hoppas vi att de behåller linjen framöver!!
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, tack vare dig Johanna gick jag in och bokade! Brukar alltid få tips via mail innan men denna gång skickade dom inte ut ngt innan. SE UPP bara när ni bokar! Kryssar man inte bort att man inte vill ha påminnelse via SMS tar dom 19 kr för det. Himla fräckt! Dessutom tar dom betalt för bagage och naturligtvis om man vill boka platser.
  Man får ha 10 kg fri handbagagevikt men sen kostar allt incheckat bagage, man luras av de låga priserna som bara byggs på. GRRRR! Jag har i alla fall bokat julen och det blev billigt...
   
 5. ulrica

  ulrica Medlem

  Hej !
  Är ny på denna sida men älskar Gran Canaria och att resa.
  Såg imorse att de hade släppt flygresor till vintern, men bokade inte förrän nu och då hade de redan höjt priset !!
  Ha det bra !
  Ulrica
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis