Sterling har släppt vinterns biljetter

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Johanna, 9 maj 2006.

 1. Johanna

  Johanna Medlem

  Ingen som råkar veta när Sterling släpper sina biljetter för vintersäsongen? Jag har försökt att ringa och fråga men det var lättare sagt än gjort......
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Jag har ringt och pratat med dem och de kunde inte säga när de släpps för det var inte klart än. Jag pratade med dem för ca 2 veckor sen.
  Cattis
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Tack för ditt svar! Då är det väl bara att vänta......Men som det heter, den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge! Just nu är det nästan "kanarieöväder" här på västkusten med 23 grader varmt och jag avnjöt en mjukglass i solen sittande på bryggkanten på lunchen!
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, här är en till som väntar på Sterlings vinterbiljetter! Ska bli spännande att se hur billigt det är när man bokar tidigt. Förra året tror jag de släpptes någon vecka in i juni. Av förklarliga skäl så slopar jag Spanair till vintern och satsar hellre några hundra extra på direktflyg med Sterling.
   
 5. Johanna

  Johanna Medlem

  Jag bokade med Sterling i början av maj förra året. Jag fick då betala 7000 kr för 3 pers från Landvetter via Köpenhamn i november och det tycker jag var helt ok! Men helst skulle jag ju flyga direkt. Har sett att Britannina skall ha 12444 kr för 3 stolar i november och det är lite mycket.....
  Pellis: Har du fått bokat några stolar till den 17/5? För det var väl då du skulle åka också?
   
 6. Pellis

  Pellis Medlem

  Nej jag har inte bokat ännu men måste göra det ikväll eller imorgon. Nu kostar det cirkus 1.740:-/per med mat, dyrt eftersom det imorgon kostar 700:-! Jag tror inte vi kan vänta ut priset så mycket mer, visserligen är det ingen katastrof att åka veckan efter eftersom det kostar lika mycket som den 17/5. Det är bara lääängtan som blir längre och värre! Nu tycker jag det börjar bli riktigt jobbigt! *stor suck*
   
 7. evaa

  evaa Medlem

  Hej!
  En undran från en som brukar boka både resa o hotell samtidigt.
  Varifrån flyger Sterling direkt till Gran Canaria?
  Soliga hälsningar från Småland/ Eva
   
 8. ingo

  ingo Medlem

  Hej!
  Är det nåkon som vet om man kan åka till Teneriffa/syd på Fredagar med Sterling med anslutningar från Landvetter? Hittar inte Teneriffa direkt från Landvetter, kanske de går från Oslo eller Köpenhamn?
  :)

  ingo
   
 9. chica

  chica Medlem

  Frågan när Sterling ska släppa sina biljetter för vintersäsongen har tidigare varit uppe i forumet. Var inne och tittade på Sterlings hemsida idag och konstaterade att man nu kan boka vinterns biljetter vilket jag nu genast vill delge alla som gått och väntat!!
   
 10. Björn

  Björn Medlem

  Jag konstaterade just att det inte finns några avgångar från Göteborg :(
   
 11. Johanna

  Johanna Medlem

  Jag har också konstaterat att Sterling inte flyger från Göteborg, men jag tror och hoppas att Fly Me skall ha med Gran Canaria till vintern, det är väl bara att fortsätta att vänta och se..........
   
 12. Webbred

  Webbred Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis