Sterling NB 783

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av n/a, 6 januari 2008.

 1. n/a

  n/a Medlem

  Jag skulle vilja sända ett tack till personalen pa incheckingen pa Landvetter,säkerhetsvakterna däruppe vid kontrollen och allra mest till flygvärdinnorna pa Sterling flight NB783/29 dec 07.Framförallt den mörka flygvÄrdinnan som jag tyvÁrr glómde fraga namnet pa.Hon sag till att jag fick gratis mat och vatten da min planbok var försvunnen vid ankomsten till Forex dár jag skulle växla pengar,närmare 10000 kronor.
  Gissa hur det kändes nár jag springande med hjärtat i halsgropen för att inte missa planet kom till vÄxlingkontoret,kör handen i väskan och...ingen planbok dÄr.
  Allt blod försvann ifran huvudet som bara snurrade.Sprang till kontrollen därifran de försókte na min son per telefon för att fraga om den blivit kvar hemmma.Ingen svarade..panik panik...planet gar..du maste in.
  Kommer pa att jag har ju inte ätit,har inget visakort,inga pengar,hur kommer jag hem fran flyplatsen till las palmas,hoppas nagon Är hemma och hoppas,hoppas att jag har batteri pa mobilen för att kunna ringa.
  Pa planet sÄger jag till dessa snälla flygvárdinnor att jag hoppas kunna köpa vatten atminstone pa mitt pass och att de kan sända räkningen hem till mej.Förklarade vad som hänt och de var sa gulliga och tröstande.
  Finner min plats brevid ett svenskt par som det visar sej ska till LP men vet inte riktigt vart gatan ligger för de har hyrt en manads boende hár.Gatan rakar ligga bakom min gata sa de erbjuder sej glatt att bjuda pa busspengarna och taxituren mot att jag visar vart de bor.
  Av detta möte blev det ideer till andra saker jag kunde hjälpa till med sa till slut sa Lasse att det var nog meningen att jag skulle mista planboken sa vi kom till tals.
  Jag blev bjuden pa varm frukost,vatten och kaffe och hade hjälp av mina nya bekanta till att glömma bort oron ifall mina pengar och kort var försvunna fór gott.
  Sa fort vi kom fram rusade jag ivÄg för att ringa min son.Han i sin tur hade hittat min planbok bak i bilen direkt när han kom hem och försökt ringa till och med till flyget men det gick ju inte.Damen fran incheckingen hade ringt honom och talat om vad som hänt,verkligen snällt av henne
  Jag var sa lycklig.Behövde inte bórja ringa runt till banken, spärra alla korten, göra nytt körkort och residencia..tack Gode Gud för det.
  Har sÄnt mail till radio mIx sa de spelar en lat som heter Im Sorry med gruppen Evergrey till alla snÄlla Sterling personal.
  Min son sjunger den sangen sa det skulle vara verkligen personligt tack och ursäkt för allt besvÄr.Men vet inte om de spelat den och vet inte om man kan kolla det.
  Men om nagon pa forumet reste med det planet eller kánner nagon av Sterlings personal sa kanske min hälsning nar fram.
  Pa detta forumet sker ju under.
  Hálsningar Canaria
   
 2. Cina

  Cina Medlem

  Vilken tur du hade ..att plånboken fanns kvar...och vilka trevliga människor du träffade på. Det är tur att det finns snälla männikor här i världen ..vad snälla de var på planet, och det trevliga paret du träffade...buenas noche..Cina
   
 3. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Jo det är tur att det finns mer snälla en onda människor i världen. Men vilken panik om man inte skulle hitta sin plånboken. Man skulle nog svimma? :)
  Och va härligt att det löste sig! Ha det skönt i paradiset :)

  Mvh Benny
  Längtar alltid till holmarna!
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Qué horror![:0][:0]....vilken skräckupplevelse!! Jag hade nog säckat ihop!! Tänk att mitt i eländet så kan det finnas människor som ser att man behöver lite tröst...de är små guldkorn. Vilken tur att du fick hjälp och stöttning...det är väl först efteråt som man kommer att tänka på hur man ska kunna tacka för hjälp man har fått. Hoppas någon här på forumet kan hjälpa dig att få fram "tacket":)

  Vilken tur att plånboken fanns i säkert förvar:)

  AnneliH som längtar till solen
   
 5. tjollan

  tjollan Medlem

  Hej bara vad flax! Fick du ner den till dig?
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis