Sterling och extra avgifter

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Björn, 20 januari 2008.

 1. Björn

  Björn Medlem

  Kollade lite på priser för en eventuell resa i mars, fick en "va f-n är nu detta"-upplevelse när jag såg detta:

  Priset är inkl. skatter och avgifter, om betalningen görs med Visa Electron.

  Om du har ett internationellt betalningskort läggs en avgift på med 50,00 SEK per person per enkelresa. [xx(]
   
 2. chica

  chica Medlem

  Det är väl ännu ett "smart" tillägg. Priset ser billigt ut först och sedan tillkommer än det ena än det andra. Har för mig att Sterling tänkte införa diverse tillägg för bagage förra året men att de sedan backade helt eller i vart fall delvis från just det tillägget. Har rest mycket med Sterling men kommande sommar har jag bokat med SAS istället då jag bara blir nervös av Sterlings dribblande med sina flygpriser och jag tappat lite av lusten för det bolaget. Jag tycker inte längre att man gör en bra affär om man bokar direkt när deras resor släpps utan priset sänks ofta senare, i alla fall på andra destinationer än Las Palmas har jag upplevt detta.
   
 3. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Chica ! :DMen det är väl helt andra priser med SAS ? Jämfört med Sterling. Och ni som åkt med Sterling, hur är det, kan man beställa varm mat som någon skrivit här på forumet ? ;)
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag vidhåller dock att det är superbilligt att hänga på låset och boka med Sterling de veckor som är populära dvs jul och alla lov. De resorna blir aldrig billiga igen utan deras specialpriser gäller alltid när vanligt folk som arbetar inte kan resa. Fast jag håller med om att det är trist när man ser ett pris, sen blir det mer och mer trots att det alltid står totalpris på sista raden...Grrr...
  Spanair är tyvärr inte alls billigt längre...upplever jag det som i alla fall! Jag betalar hellre lite mer för att flyga direkt än att mellanlanda och betala för en massa dyr "junkmat" på Barajas.
   
 5. chica

  chica Medlem

  Jag ska väl inte lägga mig i diskussionen för jag jämför inte med Las Palmas i detta fall utan med Malaga. Jag har tex. fått tag i tur och returresa med SAS Arlanda - Malaga för 1 142 inkl. alla avgifter i juni/juli till sommaren och även till påsken men då för 1 500 kronor. Trodde inte det var möjligt men SAS verkar äntligen ha fattat att de också måste sänka sina priser. Jag har varit Sterling trogen i flera år men de senaste två åren har deras priser åkt upp och ned och det värsta är väl att de mejlar nyhetsbrev hela tiden så man kan inte ungå att se det. Å andra sidan är det tillgång och efterfrågan som styr flygpriset så det är väl bara att acceptera. Håller med om att det är bra att Sterling flyger direkt till Las Palmas för mellanlandningar är inte kul och mina erfarenheter annars av bolaget är goda. Jag har också förbeställt mat vid några tillfällen och det har varit bra, de visar film och har viss försäljning samt trevlig personal plus att man kan förboka plats till ett hyfsat pris.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis