Sterling räknar 12-åringar som vuxna

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 4 september 2006.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, man ska aldrig sluta häpnas. Jag ringde Sterling och bad de lägga in assistans till mina pojkar, 13 och 11 år, när de reser hem från GC på jullovet men se där fick jag tji...
  13-åringen räknas som vuxen och de anser på fullt allvar att 11-åringen har en vuxen i resesällkap. Nu har dom ju varit på denna flygplats oändligt många gånger så jag tror inte att det är något problem bara jag hjälper till med incheckningen. Kanske, kanske finns det någon vänlig själ vid incheckningskön som kan förbarma sig över pojkarna och se till att de går till rätt gate. Inte undra på att dagens ungdomar blir förvirrade över alla åldrar som räknas...när är man barn/ungdom och vuxen?! Förresten, om han räknas som vuxen, så kan han ju prova och beställa taxfree *fniss*, och bestämt hävda att faktiskt räknas som vuxen enligt dom!!!
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  :DHåller fullständigt med dig att det är en djungel av olika åldrar som säger när barnen är "tillräckligt" gamla för olika saker. Faktiskt så måste ju din 13-åring få handla som en vuxen, eftersom han är det enl dem.... skulle vara kul att höra dem argumentera;). Hoppas att det går bra för dem ändå!
  Cattis
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Cattis! Är Du tillbaks från GC? Vi vill ha en reseberättelse och höra vad du tyckte om Bahia Feliz!!!!!
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Ja vi är tillbaka. Det kommer nedskrivet vad jag tycker om Bahia Feliz bara allt lugnar ner sig här hemma. Grabben blev sjuk därnere:( så det är lite fullt upp med papper till försäkringsbolag mm.Han är bättre nu så det är skönt.
  Cattis
   
 5. Johanna

  Johanna Medlem

  Ok! Hoppas att det inte var något allvarligt med din grabb.
  /Johanna
   
 6. Trams

  Trams Medlem

  Cattis! Jag hoppas att det inte e något allvarligt med killen?
  Hoppas att ni har ett bättre försäkringsbolag än vi!.
  Vi fick tillbaka pojkensresa och 1000 kr för mig. För att han låg på sjukhuset i Las Palmas i 5 dar med Salmonella...(Å hotellet vi bodde på var i PDI)Sen så fortsatte han å va sjuk när vi kom hem.Han hade 38-40,9 i feber i 11 dar hemma så han fick tillslut något sulfa preparat. Han var sjuk i 1 månad totalt.
  Så nu vet jag inte vad jag ska göra om jag ska överklaga eller om jag ska ta kontakt med hans försäkrings bolag ?????För det var ju inte bara hans å min semester som vart förstörd! Utan dom andras oxå. Vi åkte ju ner för att hans storebror skulle få behandla sin Psoriasisartrit!Han fick knappt 5 dar i solen av 2 veckor!
  Dom pengarna vi fick var i från reseförsäkringen!
  Någon som har ett tips?
   
 7. Trams

  Trams Medlem

  Pellis!
  Det ju inte klokt! Skulle en 12 åring vara vuxen! Ja kanske i barnens värld men inte i vuxnas värld!
  Det e ju inte klokt!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis