studio uthyres i las americas

Diskussion i 'Boende på Teneriffa' startad av uteneriffa, 2 maj 2007.

 1. uteneriffa

  uteneriffa Medlem

  Jag har en studio på 7:e våningen med en underbar utsikt.
  Lägenheten har 4 sovplatser och är fullt utrustad, med bl.a micro, det finns tvättmaskin. Området är tyst och lugnt.
  Priset är 1500/ vecka eller 5000/ månad.
   
 2. helmerstig

  helmerstig Medlem

  Låter härligt! Har du redan hittat en hyresgäst? Annars finns många webbsidor, typ https://www.wimdu.se/ eller https://www.airbnb.se/ att rekommendera. Har inte använt nån av dom själv men jag har hört att det ska funka fint.
   
 3. Tro det om ni vill men det är olagligt att hyra ut sitt privata boende på Kanarieöarna om man inte har turismlicens och tiden är kortare än tre månader till samma hyresgäst. Det händer även att turismmyndigheten utför kontroller av detta. Gissa om jag blev förvånad över att denna regel finns och framförallt att den efterlevs. Nu de kommande åren skall kontrollerna bli fler då myndigheterna vill särskilja turismen från de boende.
  för att få turismlicens krävas att över 50 % av alla i "la comunidad" har anslutit sig till den som önskar hyra ut. Om inte kan tillstånd inte beviljas.
  Jag vet detta då jag tidigare har ägt bostad på Gran Canaria men eftersom det inte var lagligt att hyra ut den så har jag sålt den. Tänker bara hur sjukt det är att inte få hyra ut sin privata bostad som man betalt och att det kallas för äganderätter då myndigheterna totalt inskränker i denna äganderätt.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis