Suck...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 1 februari 2006.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Nu sitter jag här och har abstinens över att jag vill åka iväg till GC igen.

  Vädret har varit dåligt i januari men idag är det 1:a februari och då vänder det väl *s*!

  Det finns fortfarande flygstolar över sportlovet och man undrar om charterbolagen sänker priserna eller om allt går åt?!

  Någon som åker över sportlovet? Jag tänkte i så fall sikta in mig på onsdag, kanske lättare med prissänkta stolar mitt i veckan.
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Har precis kommit hem från en vecka med både sol och regn. Här hemma( i Norrköping) har kylan bitit sig fast och det yr snö utanför fönstren, så nu längtar man verkligen tillbaka. Siktar mot en restresa i slutet av mars/början av april. Hoppas du fått tag i flygstol till sportlovet!
  Cattis
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej! Min man o jag åker ner den 22.2. Bara 16 dagar kvar. Känns härligt ikväll när det är snöstorm ute. Fick SMS från våra vänner som åkte i fredags till P I. De hade +22 och hade badat igår i havet!!!!![8D][8D].
  Längtar efter att ta av alla dessa kläder som behövs härhemma.
  Värmande kram till alla frusna


  Riggan
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Nja, tror nog jag blir hemmavid under sportlovet ändå! Får försöka överleva *stor suck*! Min mamma är därnere nu och tydligen är det hyfsat med sol men ingen supervärme, fast + 22 grader som Riggan skriver är väl bra mkt bättre än alla minusgrader och snö här hemma.
  Nåja, tycker veckorna bara rusar iväg och jag får sätta upp några roliga "milstolpar" för att underlätta längtan till maj och sommaren. Jag fyller år i mitten på februari och det är ju ganska trevligt. Mars brukar vara fint och sen vips är det April med mysig påsk och ledighet samt tillhörande korvgrillning. Valborg...då sjunger vi in våren och dricker champagne sen...är det bara två veckor drygt tills jag åker - 17/5. Ja, det kommer nog att gå bra!!!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis