Sugen på mera foton

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 14 februari 2007.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Eftersom jag längtar så efter min resa så satte jag mig och gick igenom mina gran canaria foton jag har på datorn. Satte ihop lite sidor till min hemsida så här får ni njuta :)
  www.soderbo.se
  klicka sedan på resor och så hittar ni en länk under rubriken gran canaria 2006....

  Annelie
   
 2. anamogán

  anamogán Medlem

  Vad många fina kort du har lagt ut från G.C.! Tack för att du vill dela med dig av dina resor för oss andra här på forumet. Ska bli intressant att se de foton du tar på din kommande resa också. Läste på någon länk att du hade laddat upp med mycket minne till din kamera!

  /Anna :)
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  Tack :)

  ja, jag har med mig 6 G.... ska nog räcka "ler". Det är verkligen kul med digitalkamera för då är det bara att fota och fota och sedan ta bort de foton som inte blir bra. Och nu när jag har mycket minne med mig så behöver man inte sitta där nere och radera utan det det är bara att fota på.

  Annelie
   
 4. anamogán

  anamogán Medlem

  Ja, det är bra med digitalkamera när man kan radera och se hur kortet blev direkt. Kommer ihåg den gamla kameran jag hade. Då satt man på nålar när man skulle hämta ut fotona från framkallningen för det hände ju att de ibland blev dåliga och då var det ju inte så kul om det tex var semesterbilder....

  Ja, 6G är mycket, det borde bli en och annan bild..:)

  /Anna :)
   
 5. akoi

  akoi Medlem

  Fina bilder...själv hade jag med mig ett memorystick som jag förde över bilder på när minnes kortet var fullt.Fanns en multimedia dator i Bahia Feliz som läste minneskort,och man kunde även bränna skivor med 1 euro för 20 min.
   
 6. xerxses

  xerxses Medlem

  Oj vilken hemsida...[8D]

  och vad snygg du blivit..fantastiskt.[:I][:I].själv är jag en sån där träningsnisse fast en del tror att man bara är en festprisse..ha ha..och vilka fina bilder Annelie..:)

  Själv har jag kort på så många på bilderna och de vill inte bli utlagda på nätet..och sätta in på sig själv verkar vara lite ego..liten fundering bara.

  Och du nu får gubben passa sig så du inte får alldeles för många beundrare här...[:X][:I]
   
 7. anneghost

  anneghost Medlem

  [:I][:I][:I] nu xerxses gör du mig generad :) Jag har alltid tränat tills jag blev sjuk i fibromyalg, då blev det att man inte rörde på sig över huvudtaget, fick smärtdeppression och det enda jag gjorde när jag var hemma var att dricka cola och äta godis. Tröstäta tror jag det heter :), men så tog jag tag i det nu i höstas och wow vilken känsla när kilona rann av en och värken blev bättre och jag fick mera ork. Nu är jag på gymmet minst tre gånger i veckan och jag fixar både box,step, spinning, aerobics och styrketräninge. Det känns som om jag har vunnit en miljon kronor :)
  Det ska bli kul att komma ned till värmen och även ha en bra självkänsla.

  Jo min man är lite rädd för det, så han har också gått ned i vikt"ler".

  Jag är nöjd med bilderna också från GC. Älskar att fota och ATT bli fotad [:X]

  Annelie
   
 8. AnneliH

  AnneliH Medlem

  anneghost vad duktig du är! :):D
  Vilka fina bilder! Både på dig själv och Gran Canaria!
  Det verkar vara en jättebra grej det där att gå till gymet i grupp.
  Lycka till fortsättningsvis!

  Anneli
   
 9. rogman

  rogman Medlem

  Tack Anneli för de nya härliga bilderna....de dämpar kanariesjukan lite. Diggar spec den på fiskaren i solnedgången...ett riktigt konstverk.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis