Sunsuite Garden

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Belo, 1 februari 2006.

 1. Belo

  Belo Medlem

  Hej.
  Finns det någon som bott på Sunsuite Garden i Puerto Rico och kan berätta lite om hotellet och stället.
   
 2. suss

  suss Medlem

  Har ej själv bott där men det lär vara ett bra ställe. Jättestor terass. Har själv blivit rekommenderad att bo där men det har jag ej än gjort. Nära köpcentret.
   
 3. elsa

  elsa Medlem

  Ska själv till Puerto Rico och bo på Sunsuite Garden. Har bara hört bra om stället! Men vorde skoj om ngn som har bott där kunde höra av sig!
   
 4. Belo

  Belo Medlem

  Vi åker dit 1.3.Hoppas värmen kommit då ,finns det någon som har något mera att berätta om hotellet.
   
 5. klara

  klara Medlem

  Hur är Puerto Rico för övrigt. Vi ska åka dit den 28 juni och stanna en vecka. Vi ska bo på ett lägenhetshotell som heter J.B. Är det någon som har bott där innan? Är det i såfall OK. Klara
   
 6. elsa

  elsa Medlem

  Nu har då vi kommit hem från Sunsuite och Puerto Rico! Sunsuite var verkligen en superbra hotell! fina och rena lägenheter. STORA terasser till alla lägenheter. Bra läge! Lite långt till stranden men en liten promenad borde man ju orka med! Vädret i veckan var lite halvdåligt Ingen hel soldag tyvärr. Men en par timmar per dag var det iaf sol och resten lite halvmulet och regn på nätterna. Om ni vill käka god mat, gå till San Miguel i köpcentret. Jättebra mat och trevlig service, inte överdrivet utan genuint trevligt! Ha en bra resa!
   
 7. chica

  chica Medlem

  Tänkte också att jag skulle pröva Thailand nästa gång. Är väldigt "hispaniserad" efter många års resande till främst Malagaområdet men även Mallorca och de olika kanarieöarna. Jag har mitt hjärta i Spanien och tror inte att något kan ändra på det men jag är nyfiken på de thailändska folket och på den tropiska naturen och drömmen om paradiset. Jag har läst massor av reselitteratur, resekataloger och följt olika forum på nätet samt även läst delar av katastrofkommissionens rapport då jag funderat mycket över händelseförloppet vid tsunamin. Hade bestämt mig för att idag på "alla hjärtans dag" beställa resan och överaska min kära man men när jag satt framför datorn och äntligen skulle komma till skott så gick det bara inte. Jag hade plötsligt tusen argument för att jag inte ville/skulle fara så det var bara att följa hjärtats röst och låta bli. Gick sedan in här och läste reportaget om mandelblomsfestivalen och då blev jag helt överväldigad av längtan ner till öarna. Men jag önskar också Cosmo lycka till i Thailand! Man måste våga ha ögonen öppna för nya intryck, även om jag själv fegar.
   
 8. mysan

  mysan Medlem

  Vi sviker de kanariska öarna i år [V] och åker i stället till de grekiska. Mest beror det beslutet på att låta våra ungdomar se mer av världen än bara den kanariska. Om man nu kan kalla det så när man bara åker till turistställen, men kulturerna är ändå olika tycker jag. Dottern blev ju förståss frälst av GC och har bestämt sig för att åka tillbaka till GC för att prova jobblyckan. Men hon får allt vänta tills hon fyllt 18 (dvs tre månader till[:p])! Vi valde faktiskt mellan Kroatien och Grekland och lotten föll på Rhodos. Men i själ och hjärta är man kanariansk, inget snack om den saken.
  Men jag kan säga att väntan känns lika lång (åker i juni)som om vi skulle åkt till GC.;)
   
 9. anamogán

  anamogán Medlem

  Jag tycker att du xerxses är mycket orättvis i ditt uttalande ang att vissa i detta forum är insnöade och inte har rest någon annanstans. Jag kan bara prata för mig, och jag har rest i många olika länder både i europa men även i usa och australien. Jag har dessutom bott i Spanien i totalt 9 år (GC, Mallorca samt fastlandet när jag arbetade där). Jag tycker att det du säger om kanariska folket inte alls stämmer överens med hur jag uppfattar dem. Jag anser att det Kanariska folket är väldigt gästvänliga, trevliga och sympatiska!! Visst kan man ha otur att träffa mindre trevliga människor under sin semester, men säg i vilket land man inte gör det?? Var och en av oss har våra favorit länder och ställen som vi besöker mer, men för den skull behöver man väl inte skriva illa om Gran Canaria och dess folk?? Man kan ju inte dra alla över samma linje!!

  Para mí, Gran Canaria = Siempre en mi corazón!!!!!!!!!

  un saludo/ Anna
   
 10. tjollan

  tjollan Medlem

  Hej! Håller fullständigt med Xerxes. Har själv och så rest en hel del runt om i världen och sista gångerna till Kanaria (har väll med åldern att göra :) )
  Men tala om att Kanarierna är lustiga. I alla fall dom som lever på oss i form av försäljare etc etc. Affärsbiträdena är fullt upptagna med att tugga tuggummi och titta och prata med alla utom kunderna.
  I köpcentrena (Yumbo) blev jag ifrågaasatt av en försäljare varför jag var där inne om jag inte skulle köpa nå.
  Jag sa att jag följde med mina föräldrar som just då stod och betalade en massz varor.
  Nä skärpning innan det blir ännu flera tomma restauranger på Cita och tomt på stranpromenadens resauranger. Där servicen finns dit far kunderna!
   
 11. chica

  chica Medlem

  Hola! Nej jag skulle inte åka till GC om det låg på samma avstånd som Thailand eller andra exotiska resmål. Avståndet är för mig en stor bidragande orsak till att jag åker just till kanarieöarna på vintersemester. Jag har också rest på längre resor bl.a flera gånger till USA, Västindien och Dominikanska republiken och det var alla fantastiska resor men inte lämpligt om man vill komma iväg från vinter och arbete för att ladda batterierna en vecka. Har aldrig blivit illa behandlad på någon restaurang eller i någon butik på GC.De som brukar vara mest påflugna i shoppingcentren eller kränga skraplotter m.m. är inte heller kanarier.Men visst är det mycket som kan vara jobbigt och allrahelst för en förstagångsresenär. Jag minns för några år sedan då det var ett gäng gambianska damer varje kväll utanför Kasbah och ville handhälsa på alla som passerade. Om man tog dem i handen så hade man visp ett fult platsarmband om handleden som de skulle ha rejält betalt för. Jag gick inte på det men kände mig olustig att negligera en utsträckt hand, väluppfostrad som man är. Nej det var inte trevligt men liknande saker händer nog på de flesta platser där det finns turister. Jag var i Corralejo på Fuerteventura i december och där kändes det väldigt lungt och trevligt, mindre exploaterat än GC.
   
 12. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag håller fullständigt med Anamogán. Jag tror att mycket beror på hur man själv är och uppför sig:). Många turister är ju inte speciellt trevliga heller. Jag själv har träffat mycket trevligt kanariskt folk under mina semestrar på GC. Tycker, som jag skrivit vid något tidigare tillfälle, då xerxes hoppade på mig med personangrepp:(, att alla måste få ha sin egen uppfattning om saker och ting även fast vi alla tycker olika. Att vi som skriver här på forumet är insnöade tycker jag med är att ta i men men som sagt det får stå för xerxes.
   
 13. Zaro

  Zaro Medlem

  hola a todos....det later som om denna o bara bestar av turister, sa ar det inte bara har finns andra arbeten och inkomstkallor,
  det ar otur om inte alla ar nojda men sa ar det inte heller i resten av denna varld eller hur ?
  de som vill aker hit och de som inte ar nojda aker till ett annat stalle..
  Hit kommer manga fran fastlandet och studerar och fran andra lander, unversiteten haller en mycket hogklass
  kram till er alla

  ZR
   
 14. anamogán

  anamogán Medlem

  Ville bara med mitt inlägg försvara mig (och andra) att vi inte alls är insnöade på detta forum samt att min uppfattning om Gran Canaria och dess folk inte är detsamma!

  Fortsatt trevlig kväll Cattis2 och alla andra!

  /Anna
   
 15. AnneliH

  AnneliH Medlem

  .....och här sitter man och längtar...till solen
  och det är 46 lååånga dagar kvar[8D] Que lo pases bien!

  Anneli
   
 16. chica

  chica Medlem

  Du har så rätt Xerxses, i alla fall när det gäller mig. Jag är insnöad men det värsta är väl att jag trivs bra med det. Dock har jag ikväll beställt den där Thailandsresan som jag tvekat med så länge. Det blir spännande men dessförinnan väntar en månad i Mijas på den spanska solkusten i sommar. Jag får helt enkelt hålla mig borta från detta forum nu så jag inte drabbas av akut "kanariesjuka" och får för mig att boka om. Ha det gott alla kanariefans, vi hörs säkert av igen.
   
 17. Belo

  Belo Medlem

  Hej
  Det är nu en vecka kvar till vår resa till G.C.Jag har varit på många ställen förut men har man bara möjlighet till 1 vecka och vill bort från kölden och stressen så är för oss en vecka i Puerto Rico
  drömmen.[8D]
   
 18. anamogán

  anamogán Medlem

  Jag håller med dig xerxses!!! Jag tycker också att det är bra att ta upp bra och dåliga åsikter om Gran Canaria annars blir det ju ingen diskussion som vi tidigare har haft du och jag till exempel!!!! (så ska det väl vara på ett forum, eller??????)

  Saludos a todos!

  /Anna
   
 19. n/a

  n/a Medlem

  Toppen Anna så ska det vara....håller fullständigt med dig...kram på dig...
   
 20. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja det finns ju ett visst värde i att få veta det "negativa" som det där när det finns förtäckta hjälpredor som vill bära väskorna och visa runt i området...det är ju bra att få veta hur servicen är på olika restauranger, hotel o s v, så man får valmöjligheten att gå dit eller låta bli...därmed är ju inte sagt att åsikten ska vara densamma. Hoppas att vi i fortsättningen får dela med oss av det vi tycker andra kan ha nytta av...jag tycker det är bra i alla fall.
  [8D]Hasta luego!

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis