Sunwing Arguineguin

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av AlexandraStockholm, 10 mars 2007.

 1. vijol

  vijol Medlem

  Hej! Lite badfakta...

  Går man ca 500m åt väster kommer man till Playa Patalavaca som är en fin lång sandstrand, dock med något höga vågor ibland. Går man åt andra hållet från hotellet kommer man först till två mindre halvtråkiga stränder, sedan till Playa Arginuguin som är rätt stor, placerad mitt i byn. Men jag rekommenderar helt klart Playa Anfi, ca 2 km åt väster(gå förbi Patalavaca)Eller ta bussen från hotellet,kostar 1.10 euro. Angående ljudproblemet så börjar showerna 21.30 och är alltid slut vid 22.15 ungefär...inga problem
   
 2. gladaeva

  gladaeva Medlem

  Så skönt att höra, jag tänker på musiken. Om uppträdandet slutar så tidigt är det ju inga problem alls för oss som bokat lägenhet som verkar ligga precis ovanför scenen...Den kallas mindre tvårums family med havsutsikt. Har du tips på bra restauranger? Något annat man inte får missa? Hur salt är saltvattnet i poolen?
   
 3. n/a

  n/a Medlem

  Hej!
  Vi åker dit 13 juni med 2st 8 åringar första gången vi bodde på Sunwing där var de 5 år de hade inga problem med saltet och inte min man heller men jag tyckte nog att det var bra salt.Nu är jag känsligare än de andra 3 men jag tog barnens simglasögon som ändå låg oanvända för när jag kom upp i solen sved det i ögonen.

  Biggan
   
 4. gladaeva

  gladaeva Medlem

  Ha en riktigt trevlig resa!! Vi kommer två veckor efter er, ni åker samma dag som vi anländer. Om du råkar surfa ut under resan och in på kanarieoarna.nu får du gärna ge oss tips om du har lust: restauranger och annat vi inte får missa eller något med hotellet som vi bör veta.
  Hoppas ni får en kanonsemester!
   
 5. n/a

  n/a Medlem

  Tips på superresturang: MarinoChico uppe i Ancoracenter (översta etage). Klart bättre än Los Canarios tycker vi.

  Vill ni äta äkta tapas så är vårt tips:fortsätt vägen framåt förbi marknadsplatsen, till återvändsgatan (en boulbana + en arena) finns här en spanjor som är gift med en svensk kvinna äger detta tapasställe. Inga menyer annat än på väggen därav fördel att han kan lite svenska o kan tala om vad som finns. SUPERSMARRIGT!!!!!

  Själv har vi en månad kvar innan vi får våra 3 veckor nere på ön som är en av världens vädersäkraste ställen enligt amerikanska forskare som nyligen haft klimatmöte.


  solis
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis