Sunwing .

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Mecker, 16 januari 2007.

 1. Mecker

  Mecker Medlem

  :)Hej!
  Jag och min familj har bokat en två veckors resa till Sunwing
  Arguineguin i slutet av maj.Vi tänkte testa Sunwing Resort Inclusive
  Tänkte höra om det är någon som har provat det och om det är prisvärt?
  Vi har inte betalt anm.avg. så än går det nog att ändra.
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Med risk för att låta negativ men personligen skulle jag aldrig boka All inclusive och definitivt inte i två veckor. Maten ÄR inte så bra på Sunwing Arguineguin att jag skulle vilja äta där i 14 dgr. Det är säkert prisvärt i jämförelse med att gå ut och äta men för mig är semester = att få god mat + gott vin till maten, som jag väljer själv, och betalar för. Ingen utspisning om du förstår vad jag menar. Det finns massor med mysiga restauranger runt byn Arguineguin som jag hellre skulle besöka. Kan ni inte dela upp det? En vecka med All Inclusive och en vecka utan, så vet jag min mamma gjorde när hon bodde på Gloria Palace. Hon "pallade" inte maten där i 14 dgr.

  Ni kommer att få det hur mysigt som helst! I slutet av maj är det helt underbart på GC, varmt och skönt. Å andra sidan är det alltid härligt att vara där men vissa månader på året slår högre än andra! Hoppas du inte blev ledsen över mitt svar om All Inclusive!
   
 3. Mecker

  Mecker Medlem

  Hej Pellis!
  Ditt svar fick oss att tänka till,så nu har vi ändrat och tagit bort All Inclusive.Det passar säkert en del men vi insåg att "mysiga restauranger med god mat och ett gott vin till" är en viktig del av vår semester.
  Jag och min fru bodde på SunW, Arguineguin en vecka i maj-99 och blev förtjusta i både byn och hotellet,den här gången så ska vår 11 åriga son följa med så nu går hela familjen och längtar!
   
 4. Cina

  Cina Medlem

  Sunwing Arguineguin är ett mysigt ställe .
  Arguineguin har kvar det Canariska,,genom att det finns en fiskehamn där så är det en blandning av turister och lokalbefolkning.
  Testa resturangen som liger i hamnen eller i kvarteren ...lovar där kan ni äta god färs fisk.
  Atun = Tonfisk,pez espada = svärdfisk. mm.Calamares frito = friterad bläckfisk -sås mojo verde
   
 5. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Jag måste instämma med att ni gjorde ett bra val som tog bort all inclusive. Att pröva olika ställen och kanske hitta en favorit är vad vi tycker en del av semastern. Sen att själv bestämma vilken tid jag vill äta att kunna sitta "lättklädd" på balkongen och äta frukost och inte behöva passa tider det är semester.
  Karin
   
 6. rogman

  rogman Medlem

  Har bott där en gång innan dom började med all inclusiv. På den tiden var det ett bra hotell ..å nu har dom ju renoverat det nyligen...så det är nog bara blivit bättre.
  Det finns många bra restauranger i Arguineguin bla kan jag rekomendera Cueva Pirata med inbyggd fantstisk utsikt ett stenkast fr hotellet samt Los Canarios två stenkast uppför berget från rondellen sett. Besöket där är en upplevelse i sig och glöm inte kameran...då ångrar du dig.:)

  Vill du veta mer så kolla gärna på min hemsida...
   
 7.  
 8. Hej
  Vi bodde där två veckor i februari-mars med all-inclusive, 4 pers varav en vegetarian, två barn som sällan gillar någon mat utan föredrar snask samt en mamma som var SÅ tacksam över att slippa matlagning och disk hela semestern...
  Maten är OK men inte mera:
  - alldeles för lite variation men det är det väl alltid på all-incluisve buffeer
  - nästan ingenting för vegetarianer
  - barnen åt lite pasta eller ris med en eller annan köttbulle/chicky bit/köttfärsås/fiskpinne och grönsaker
  - nästan samma grönsaksfat hela tiden: Tomater (goda jämfört med svenska), gurka, sallad, oliver (dito) osv, ibland mixade till färdig sallad men oftare bara skurna (då kan de bära in samma fat ígen nästa måltid....)
  - ett par varianter av kött/kyckling; inget fel men heller inte spännande
  - ugnskokt fisk då och då, oftast rätt äcklig men god lax/torsk två gånger
  - ris, pasta, potatis...
  - någon efterrätt till middagen, typ chokladmousse eller glass

  Frukosten var jättebra bortsett från det ofta gamla brödet (HUR lyckas de ha gammalt bröd VARJE dag??); det märks att många tycker just så eftersom matsalen var full till frukosten men halvtom till lunch/middag

  Jag tyckte attdet var ganska prisvärt i synnerhet jämfört med restaurantbesök som hade blivit mycket dyrare men också mycket godare för oss (om än inte för barnen som sällan äter restaurantmat men som kan plocka lite vad de vill från en buffé)

  Annika
   
 9. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej på Er!:)
  Jag kan hålla med om att jag inte heller skulle palla för att ta Allinclusive i 14 d[xx(] Vi åkte ett år med vår 12-åring och hade A.Inclusive men efter ett par dagar så gick vi ut och käkade. Det blev för enformigt och skolmatsals-känsla. Så ombokningen ångrar ni nog inte. Hoppas ni får en trevlig semester

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis