Svika kanarieöarna!?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Bumpen, 8 april 2011.

 1. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Redan när vi möttes på hotell Skycity inför resan började vi snacka lite om nästa vinters resa :)

  Min bästa kompis kom ju ner med 7 polare som jag aldrig mött från Gällivare. Och hans bästa kompis var en kopia av min polare så det blev som Forste Gump skulle sagt! Pice and pajs :D

  Efter någon timme så började vi 3 snacka om nästa års vinter resa. Och då dom fyller jämt då så skulle vi resa något annat ställe. Redan då fick jag rysningar och svettningar, när man besökt kanarieöarna i 13 raka år några veckor i månads bytet jan/feb. Och tyckte det var paradiset på jorden...

  Men nu är bollen i rullning:D Så det blir nog 2-3 veckor i Thailand nästa vinter.

  Och det verkar som vi ska ge oss ut i en annan okänd zon ATT INTE RESA CHARTER ;)

  Men när man kan göra resan så mycket billigare och bättre. Måste man kanske vidga vyerna!

  Den billigaste chartern får du från ca: 12 000kr per skalle. Och när jag beräknar min kanarieresa brukar det ligga på ca: 5-6 000 kr. Jag har titta på det alternativet på resor till Gran Canaria. Men då har jag tyckt charter varit betydligt billigare.

  Men jag har ju varit på kanarieöarna i 13 RAKA ÅR. Så jag kommer tillbaks!!!!

  Ursäkta om jag snackar om något annat än kanarieöarna i detta forum. Men snacka om att utbudet är 100 ggr större om man söker forum och annat när man söker resor till Thailand.

  Men ni vet var mitt hjärta är! :D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis