Tabbar man minns......

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av xerxses, 21 januari 2008.

 1. xerxses

  xerxses Medlem

  Vi som sitter hemma i Svedala måste väl få roa oss lite här på forumet....tror speciellt Anneghost och Rogman kommer att gnägga lite extra...[8D][8D]

  Vem minns inte Sällskapsresan med allt kul folk..och tabbar de gjorde...bla han som filmade med fel objektiv..[8)]
  Nåväl kanske ni är fler som har ett rikt förråd av händelser och minnen från Holmen..[?]
  Så här kommer en tabbe jag gjorde..för de som känner för ett garv..:D

  I packningstressen så rusade jag in i fotoaffären för att köpa film..ryckte åt mig några rullar..
  fotade hej vilt bla Amodoresstranden och vackra vyer..detta hände sig kring millenium skiftet...så Amodores var ganska ny strand då..[8D]

  Senare vid hemkomst så skulle jag ivrigt hämta ut bilderna från framkallningen...

  -Tjenare sade jag i butiken...jag ska hämta ut mina semesterbilder..
  - Trevligt sade affärsinnehavaren..men det är inte många som fotar svartvitt på semestern nuförtiden..

  Ridå.....[8)][8)]

  Så går det när man stressar...
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  He he:D. Men det är fint med svartvita bilder[:p]. När vi åkte första gången till Gran Canaria var min äldsta son 9(han fyller 17 nästa vecka). Han hade fått en kamera så att han skulle kunna ta egna bilder när vi var där. En dag tog vi en riktigt lång promenad på ca 4-5 timmar. Han fotade bussar, blommor och jag vet inte allt. Tyvärr var det ju så att det var hans kanera och ingen annan fick röra den. Han kunde sköta den själv. Han fotade och fotade men när jag frågade om han bytt film någon gång såg han ut som ett stort frågetecken. Vadå film, han hade inte ens en filmrulle i:(, så det bidde inga bilder..... I dag skrattar han gott åt det hela men då var det inte lika kul.
  Cattis
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  Hmmm tabbar....... har man gjort några sådana???

  Kanske den gången då vi var ned i fjol och jag ska gå ut till bussarna på flygplatsen, drar en av väskorna och försöker samtidigt att hålla ögona på barna...... PANG säger det när jag går rakt in i dörren..... Man ser på tecknade filmer där de ser stjärnor när de får ett slag i huvudet eller går in i dörrar... det gjorde jag också, såg stjärnor alltså...


  Att gå in i dörrar är visst en vana jag har för det har jag även gjort här hemma i Sverige. Skulle in på TV4 och ser att människor går in på ett ställe, så jag styr mina fötter dit och går på,,,pang det var en stor glasdörr där som jag inte hade sett! Tjejerna som satt i receptionen sprang fram till mig och hjälpte mig upp :) Var lite orolig hur jag skulle se ut eftersom jag skulle vara med i en tevesändning men det syntes inget....

  Sedan så har vi ju gången då jag bara ramlade mitt i vägen, snubblade på något som jag inte såg och det hela slutade med att jag stoppade upp trafiken helt i på vägen i amadoras som går upp för berget (tror att det är den som heter Avenida ministra Anna Lindh)Taxichafförena stod och ringde efter ambulans men det slutade med att en privatperson tog med mig till en privatklinik i Puerto Rico och jag fick komma in där och träffa en söt läkare. Han tittar på mitt knä och tvättar av det. Jaha säger han sedan på spanska då kan då gå nu. Jag såg på honom att han tyckte att det var bra löjligt att komma med ett litet skrubbsår till honom :) Då säger jag till honom på spanska att det var inte därför jag kom och så pekar jag på min fot och vad som är alldeles svullen och blå. Han sätter sig av häpnat och skäms nästan :) Det slutade med att jag fick bli röntgad och sedan så blev jag gipsad och mamma fick springa ut och köpa kryckor och medicin åt mig, medans jag och läkaren småpratade...

  Jag har nog inte gjort några andra tabbar.... ÄN...... mina tabbar består mest av att jag går in i dörrar, fönster och ramlar :)

  Annelie
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Härlig läsning:D
  Själv hatar jag & göra bort mig[:I] jag har nog förträngt alla tabbar jag har gjort...ska lägga pannan i veck o gräva i mina gömmor om jag får fram något...men icke! Det lär nog komma så småningom;)

  AnneliH som längtar till solen
   
 5. Riggan

  Riggan Medlem

  Hi,hi:D:D
  Vad skönt att man inte är ensam om att göra tabbar. För gör man inte det kan man väl inte vara normal, eller?
  Jag har också sprungit i en glasvägg som var precis bredvid dörrarna till en butik.. Pang sa det och vilket fyrverkeri det blev och mitt i sommaren.
  Jag har också varit med om att inte ha film kamera. Mannen och jag har var sin kamera och vi skulle iväg och titta på ett bröllop som äldste sonen var marskalk på.
  Tog mannens kamera eftersom jag inte hade mer är ett par kort kvar och han sa att han hade ny film i sin. Fotade och fotade. Hade också fått med (trodde jag) bilder från baksidan av kyrkan där fotografen stog och tog deras bröllopsbilder. Fångade dem när de var på väg till bilen. Det var bråttom så brudgummen tog bruden i handen och gick först och hon efter med fullt upp av släp och slöja. Jag kan när som helst frammana denna underbara ögonblicksbild. Tänkte för mig själv , vad roligt att ge dem dessa bilder som ingen annan tagit på dem.
  Men det var ingen film i kameran visade det sig[xx(].
  Till saken hör att brudgummens far hade vieofilmat hela bröllopet. Vad tror ni händer med den filmen? Jo, de ska i en hast spela in ett program och tar första bästa och det är just bröllopsfilmen!!!
  Så vi var två som gjorde tabbar i samband med deras bröllop så vi har föreslagit en repris :D


  Riggan
   
 6. sussie

  sussie Medlem

  Jösses ja så det kan gå.. Ok jag bjuder på denna..
  Nere vid Strand/resturangstråket i Playa del Ingles så blir man alltid tillfrågad av alla kypare med menyerna i högsta hugg om man skall äta vilket kan bli ganska tröttsamt ibland. Men tänkte jag om jag säger att jag inte är hungrig så kan dom ju inte säga så mycket mer. Varpå nästa dag så gick jag förbi alla kyparna och svarade stolt och glatt på rostig spanska
  -Gracias pero no tengo hombre, och det fungerade ju jättebra ända tills en vänlig kypare rättar mig och säger att det heter hambre.
  Suck.. Vad jag kaxigt hade gått och sagt var -Tack men jag har ingen man.

  Sussie
   
 7. Ingela

  Ingela Medlem

  Jag är nog lite som du AnneliH:D vill inte komma ihåg tabbarna jag gjort, eller så skäms jag så mycket för vad jag gjort så jag har förträngt[}:)]

  Förövrigt en rolig tråd du startade Xerxes.

  //Ingela
   
 8. rogman

  rogman Medlem

  Kul grej du kört igång grannen (Xerx alltså ...han bor ju bara nån halvmil från mig)...å alla storys sedan som ni berättat. Underbart!
  Jag har nog gjort som AnneliH...dvs förträngt mina egna tabbar. Sånt ska man ju alltid fråga andra personer om...nä vänta nu!!!
  Har faktiskt en liten sak som hände på Valle Marina en natt....men det e mera en Annelie S variant. Inte så kul kanske men ändå:
  Hade varit på muggen (som vi gamlingar gör om nätterna) och det var mörkt i rummet när jag kom tbx så när jag skulle lägga mig i sängen igen så lade jag mig på kanten å slog huvudet i nattduksbordet!!BONK![xx(](NEJ jag var inte full...tänka sig va!!!!) speciellt ont gjorde det inte men det blödde så in i vassen..:([:eek:)].fick väcka jourpersonalen och åka till nattöppna mottagningen i Arguineguin å sy 4 stygn.
  Sedan försökte den vänliga å duktiga läkaren sno mig på 1500:- i självrisk...Men det e en annan historia....[:p]
   
 9. xerxses

  xerxses Medlem

  Vad gjorde du på tv 4 Anneghost ..blir lite nyfiken..:)

  Men du Bronzom tror att det börjar gnissla om din rullstol eller hjärnkontoret ..det var en egen tabbe du skulle skriva om här..[?]

  Men i och för sig det var ju en tabbe....:D

  Kul att läsa om era egna sjävupplevda tabbar från er andra..jag kommer säkert på något mer ...

  Att förgylla med...:)
   
 10. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Xerxses ! Taskigt personligt angrepp tycker jag !Att försöka vara kul på andras bekostnad, billigt. Men de är inte första gången du är taskig med folk här. Förstör stämmningen tycker jag.Vi gör alla här vårt bästa för att få ett trevligt och bra forum.Eller ?
   
 11. xerxses

  xerxses Medlem

  Ha ha...förstör stämning det är väl du som gör sitter hemma och är gnisselgubben och anmärker på trådarna..:)

  Brukar normalt ignorera dina inlägg...men är glad att jag fått en pennpolare här...
  Vilken tabbe Bronzom...kanske dags at move up to Las Palmas delen igen eller har du tråkigt där...:D:D...

  Synd att denna glada tråden blev sabbad av ingenjörn här...men skaffa dig ett jobb och klipp dig
   
 12. Börje2

  Börje2 Medlem

  Du Xerx bry dig inte om den där surmagade Bronzom.
  Han är bara avundsjuk på att du är populär här på forumet bla av mig.
   
 13. xerxses

  xerxses Medlem

  Ja man måste kunna förlåta och glömma...:)

  Men det där med att man kvaddar forumet kommer Bronzom få käka upp lite magstarkt det där...måste var det där med gungstolem han haka upp sig på....fniss...:D

  Xerxses som nu kavlat upp ärmarna....
   
 14. Emtehed

  Emtehed Medlem

  ...måste var det där med gungstolem han haka upp sig på....

  Men du, xerxses, stavas det inte med -å-[:I]

  Jan E som ber övriga Forumet om ursäkt,
  borde kanske väntat denna typ av inlägg till sen kvällstid
  (men vi gör ju alla våra "tabbar":D)
   
 15. xerxses

  xerxses Medlem

  Gungstollen....[8D]

  Xerxses vill också be forumet om ursäkt..
  för att jag förstör stämningen här (enligt Bronzom)..nu väntar jag ivrigt på en stämningshöjande tråd..signerad Bronzom...:)
   
 16. Beppo

  Beppo Medlem

  Tillbaka till ämnet boys!

  Är det någon annan än jag som kom hem med en av de små trådlösa telefonerna som såldes överallt på GC för sex-sju år sedan?
  Skäms fortfarande när jag tänker på hur indierna lyckades lura på mig en sådan (som inte bara var förbjuden att använda i Sverige utan dessutom knappt fungerade)
   
 17. xerxses

  xerxses Medlem

  Äntligen tack Beppo..

  En kamrat til mig hade varit på Gran C utan mig..konstigt nog..och fått tag i en sådan där gaständare som ser ut som en riktig 3G telefon....han tar upp den och tänder en cigarett..:)
  Korkat säger jag..
  - Har senaste telefonerna inbyggd tändare nuförtiden...[?]

  Xerxses som nu åter är glad igen.....
   
 18. anneghost

  anneghost Medlem

  Xerxses, har du missat mitt program på tv4 ;) Nej skämt o sido, jag var med i ett diskussionsprogram med Alice Bah (tror jag hon hette). Det handlade om ensamhet, om man var starkare om man var ensam eller inte. Jag var ensam med mina två barn och ansåg att jag klarade mig bra ensam ;)  Annelie
   
 19. Börje2

  Börje2 Medlem

  Min tabbe jag gjorde var förra vintern då jag reste til Puerto De La cruz och satt i dimma och regn förra vintern. Och bara längta till mitt San Augustin. Så nu vågar jag inte chansa. Kul attt du är glad igen Xerxs. Bronzom är väl annars jättetabben här.
   
 20. xerxses

  xerxses Medlem

  Intressant Anneghost ...synd att man missade det programmet..då..:)

  Måste dra en tabbe till....det var på regnveckan som jag tidigare ritat om...

  Kanske för tidigt för dessa inlägg...men efter lite glada drycker på rummet..
  var jag ute i regnet och handlade lite påfyllning i supermecadosen


  Vi satt och värmde upp oss till kvällens begivenheter i närheten (läs PDI)..
  uppför trappan kommer jag och öppnar dörren..hej jag fick tag i liitteeeee mer dryckjom...runt mig sitter helt främmande männinskor som stirrar häpet på mig..[:0][:0]
  med röda kinder knallar jag upp en våning till..[:I]
  Attans vad de där pinjedörrar är lika...:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis