tack till alla som tipsade mig om san fernando

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av rogge11, 17 februari 2011.

 1. rogge11

  rogge11 Medlem

  tack ni som tipsade mig om affärer i san fernando,det var klockrent
  billigt dricka och mat.los arcos som vi bodde på var ganska bra,speciellt resturangen som roger häll drev tillsammans med håkan båda ifrån norrköping.en kanon god pizza med en stor stark för 5 euro+en bra svensk trubadur kan det bli bättre.......nästa år kanske dom skulle öppna något nytt ställe i pdi.
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej Rogge, kul du tyckte om Los arcos:)där brukar vi alltid bo, ett trevligt område, men jag tycker dom kunde renovera upp bungalowsen lite nu, det är på tiden, vi har bott där i över 10 år 2 ggr om året su nu kan det vara på tiden:) Vi var nere så sent som i okt 10, vi var då också inne och åt hos Roger och Håkan, mycket trevliga killar, o vilken mat[:p] jätte god, ska bli intressant att se vart dom ska öppna nytt då ev:)Och San fernando affärerna ska man alltid åka till tycker jag.

  Kul du verkade ha trivts då:)

  Marie:)
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja, Los Arcos är en favorit som vi har övergivit för att det är ganska slitet där tyvärr. Vi återkommer nog när det har rustats upp lite.
  Jag bara är så där härligt kär i GC [:I]

  AnneliH som längtar till solen
   
 4. rogge11

  rogge11 Medlem

  ja ett visst renoveringsbehov finns ju men annars var området väldigt mysigt,med närheten till det mesta tex jumbo.Att man sen kunde sitta i sin egen trädgård och äta sin frukost i soluppgången gjorde ju inte direkt ont heller speciellt när man vet att det är snöstorm hemma i svedala.....
   
 5. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Synd dom inte tar tag i renoveringsbehovet:(för som du säger Rogge, så är området i sig jätte mysigt med trevlig personal, och för att inte förglömma, den härliga trädgården att sitta i, man tillbringar ju egentligen mer tid där än i själva bungalowen, men tycker åtminstone dom kunde byta ut möblerna nu efter 10 år som vi bott där, både sängarna och sofforna, är ju inte speciellt behagliga att sitta och sova i, men det kanske kommer får man hoppas, för det kostar ju en ganska bra slant att bo där[}:)]

  Marie:)
   
 6. rogge11

  rogge11 Medlem

  håller med fullständigt,priset är ju ganska högt i jämnförelse med priset.
   
 7. rogge11

  rogge11 Medlem

  i jämnförelse med standarden menade jag.
   
 8. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Rogge: Ja verkligen, men ving ser väl ingen anledning att sänka priset så länge gästerna kommer, har sett de senaste gångerna under åren så blir det bara högre och högre och det är jätte synd tycker jag, förra året på Mars bokade vi faktiskt Los Girasoles med fritidsresor, också ett bungalow område, men mycket högre standard än Los arcos, väldigt fina lägenheter, dock så föll inte pool området mig i smaken, (lite litet) men priset var om jag ej minns fel ungefär som Los arcos, eller om det t.o.m var billigare, men sen i okt, då blev det los arcos igen, svårt att överge ett ställe som man bott på så många gånger, och för övrigt trivs så bra med. Får väl hoppas det blir en liten uppfräschning, men då blir väl priset ännu högre kanske[:0]

  Marie:)
   
 9. Björn

  Björn Medlem

  Ge inte Ving hela skulden för priset, de äger ju inte Los Arcos och så länge de (Los Arcos) har tillräckligt hög beläggning ser de ingen anledning till kostsamma åtgärder.
   
 10. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Björn: Ger inte ving hela skulden, men vet när jag fyllde 50 och skulle se om vi kunde boka på några extra dagar där nere på Los arcos, då skulle ving ha det dubbla priset mot va fick av Los arcos, och man kan även boka billigare direkt via Los arcos, och det är också billigare, men eftersom man ofta då får åka runt halva jord klotet [}:)]för att få en billig flyg stol är detta inget alternativ för oss, sen förstår jag mycket väl att ving också måste ha betalt, och precis som du själv säger och jag själv nämde, i tidigare inlägg ser dom väl ingen anledning att sänka priset så länge gästerna fortsätter att komma, men synd för tror inte kanske detta håller så länge till. Har pratat med många återkommande gäster när vi varit där nere som många också tyvärr tycker det samma, och funderar på att finna annat boende, den kritiken tycker jag ving ska ta åt sig och se till att dom åtminstone byter ut möblerna som är väldigt obekväma att sitta och ligga i.

  Ha en bra helg
  Marie:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis