Tänkvärd läsning!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 18 april 2006.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag är ofta inne på en snacksida som heter www.alltforforaldrar.se där finns det mycket att ta lärdom av. Vill ni läsa mer så gå in på deras hemsida. Finns massor med roligt man kan snacka om. Men du är nästan garanterat ensam om att gilla Gran Canaria på Resa med/utan barn - bara det, värt att starta en diskussion! Läs deras snackregler först bara, nedan följer två ex. Men låt oss hålla detta Forum riktigt trevligt tycker jag!

  "Nickspekulation och anonymitet
  Spekulera inte om vem som finns bakom en signatur, det är den personens ensak. Man får vara anonym i Snack. Skälen till att en del vill vara det kan vara; skyddad identitet, ny och vill prova lite, pratar om ett känsligt ämne eller något annat. Att däremot vara anonym i syfte att bryta mot snackreglerna eller utsätta andra medlemmar för obehag är inte tillåtet"

  "Kom överens om att inte vara överens med respekt!
  Vi inbjuder och uppmuntrar till ett sunt utbyte av åsikter. Det är normalt att inte vara överens. Om du inte alls är överens om en medlems åsikter eller uppfattningar i en diskussion, så utmana åsikten. Men utmaningen måste ske med respekt för och omtanke om den andra personen. Den verkliga grunden för en gemenskap som Allt för Föräldrar är att vi förstår varandra och inte försöker övertyga andra om att man själv har rätt. Att kalla andra för olika namn och att förolämpa andra är inte lämpligt och kommer inte att tolereras. Kom överens om att ha olika åsikter, med respekt"
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  Jättebra inlägg! Jag tycker nästan att dessa regler borde finnas här med så man kan läsa dem och även påminna sig om detta.

  Annelie
   
 3. anamogán

  anamogán Medlem

  Dessa regler borde ABSOLUT finnas här också!!!

  /Anna
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  Håller helt med Pellis. Om tillräckligt många "skriver under" på detta så det blir en antagligen en brasa som syns. Sen kanske vi får en egen variant av dessa kanonregler.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis