Taurito Princess

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Sang, 6 januari 2011.

 1. Sang

  Sang Medlem

  Hej!
  Någon som känner till Taurito Princess och deras all inclusive?
  Finns det gångväg mellan Taurio och Mogan?

  Elisabeth
   
 2. Anne

  Anne Medlem

  Hej Elisabeth!

  Vi har varit på Taurito Princess i 2 veckor vid 2 tillfällen med all inclusive. Det har varit mycket bra och kan varmt rekommenderas.

  Om man inte vill äta så mycket på lunchen så finns det en bar i den underbart vackra och välskötta parken där man kan ta sig en "macka", korv, hamburgare eller bara lite sallad och frukt med en kall öl eller något annat gott att dricka. Inte så dumt.

  Vad gäller vägen till Mogan så finns det ingen möjlighet att ta sig dit gåendes. Det skulle vara livsfarligt. Det går däremot en gratis hotellbuss varje dag tor. Man kan ju även ta lokalbussen.
  Vi har sagt varje gång vi har varit på Taurito, att det vore bra om det byggdes en gångväg nere vid havet. Men det är väl ej att tänka på för det är så oländigt med grottor in från havet.

  Om du kommer till Taurito Princess så kan du hälsa till och klappa den trevliga katten "Bartolo" som huserar kring den baren som jag nämnde nyss,

  Må gott hälsar Anne
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis