Tauritodalen och hotell Paradise Lago Taurito

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Nilla, 11 januari 2007.

 1. Nilla

  Nilla Medlem

  Hej!

  Min familj (två vuxna två barn, 12 och 14 år) ska åka till Tauritodalen. Är det någon som varit där?

  Hotellet vi ska bo på heter Paradise Lago Taurito. Har ni några bilder ni kan länka ut? Hur är det stora pool-landskapet?

  Är det lätt att ta sig till Puerto Rico och Amadores?
   
 2. Ems

  Ems Medlem

  Hej!

  Jag har bott i Tauritodalen. Bodde där första gången jag var på Gran Canaria. Tog en ospecificerad sista minuten och hamna därpå hotellet Balcon De Taurito. Det var helt ok.

  Där finns lite restauranger, stranden e ok. Men ett tyst och lugnt ställe, framförallt om kvällarna.

  Vi blev dock lite besvikna, 2 tjejer på 19 och 23 år. Vi hade ju helst velat hamna i ett mer livfullt område. Men som tur var så är det ju inte så långt in till Puerto Rico. Annars är där väldigt fint!

  Vattenlandet som ligger mitt i var definitivt ett plus. Passar nog bra för barnfamiljer kan jag tänka mej.

  Tog ungefär 20 min med taxi till PR, vilket vi mest åkte eftersom vi åkte in till stan för lite party sent på kvällarna. På dagarna går ju bussen, som är extremt billig.  Trevlig resa :)
   
 3. peo

  peo Medlem

  Hej
  Vi har varit i Taurtodalen och bland annat bott på Hotel Lago Taurito. Stället är helt ok men det är tyvärr inte så många restauranger att gå till om kvällarna, så vi rekommenderar er att ta bussen runt hörnan till Playa de Mogan, ca: 5min resa.

  Detta är en pärla med en enormt fin hamn där det finns massor med restauranger i alla prisklasser och smaker. Sen vill vi också rekommendera er en resturang som finns i byn Mogan som ligger ca: en mil upp i dalen. Restaurangens namn har jag tyvärr glömt men den ligger på höger sida när ni kommer upp dit, på vänster sida finns en rätt stor grusplan och restaurangen ligger en trappa upp i huset, jag tror inte det skall vara några problem att hitta hit, ett tips prova den grillade svärdfisken.

  PeO
  PS vi gör annat än äter när vi är därnere, jag lovar ;)
   
 4. Feliice

  Feliice Medlem

  Hej.

  Har bott på hotell Lago Taurito, var en av de bästa semestrar jag varit på !

  Vi var 40 personer som åkte ihop, och alla var supernöjda.

  Vi hade all inclusive eller halvpension, minns inte riktigt, men i vilket fall var det så bra att de flesta inte ens rörde sig från hotellet, det var bara vi ungdomar som åkte iväg för lite shopping och fest osv.

  Maten var super god !

  Och underhållningen var grymtbra.

  Lagunen i mitten var väldigt fin och stor, men SVINKALL, så där blev det inte mycket bad.

  Hoppas ni får en underbar resa.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis