Taxi mellan san augustin och Playa ingles?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Anna, 22 mars 2005.

 1. Anna

  Anna Medlem

  [:eek:)] Är det ngn som vet ca pris på en taxiresa mellan san augustin och Playa ingles?
  Anna
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Jag vet inte vad det kostar däremellan, men när jag var nere i Januari och åkte mellan Maspalomas(Blue star Koala) och till stranden i PDI kostade det inte många kronor. 3-4 betalade vi. Gjorde upp pris några ggr med taxichauffören, men det blev oftast dyrare(vi åkte i två bilar, för vi var sex personer).Det är billigt att åka taxi därnere ialla fall.
  Cattis
   
 3. Anna

  Anna Medlem

  Tack, har en bungalow på G i san augustin, men har svårt att bestämma mig eftersom jag vet att jag kommer vilja åka till PDI mer än en gång på veckan![:p]
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Vad härligt det låter. Jag skulle också vilja bo och arbeta därnere. Kanske man kommer att prova på att bo där något halvår vartefter. Det är ju så underbart på ön!! Hoppas du får det bra därnere.
  Cattis
   
 5. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Anna! Vi brukar varje höst besöka San Agustin. En taxi resa till Playa Ingles brukar gå på ca 4 euro.Det är klart att sen beror det ju lite på vart i Playa Ingles du vill åka.Men om du räknar från Yumbo så är priset ca 4 euro. Annars är det ju en skön promenad in till Playa Ingles.
   
 6. Anna

  Anna Medlem

  :)4 euro, kan man ju leva med! Sist jag var iväg så promenerade jag så mycket så jag hade förlorat halva kroppsvikten när jag kom hem till sverige igen:D:D Men det är kanon att kunna göra båda delarna. Tack!;)
   
 7. Cascarlsson

  Cascarlsson Medlem

  Hej Anna,

  Åkte taxi för en vecka sedan från Koka /mitt i Pl. Ingles/ till Svenska Kyrkan på Las Pitas i San Agustin /också mitt i San Agustin/ och det kostade 3.20. Har man tid på sig så kan man åka samma sträcka med buss nr 30 till ett pris av 0.90. Bara att välja ! :) [8D] [:I]
   
 8. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Vi var 4 st och åkte taxi jätte mycket:D för det blir billigare än att åka buss fick vi tipps om. Det är förhållande vis rätt lätt att få tag i taxi, men nu när det var så mycket folk under påskhelgen var det lite knivigt. Men de är väldigt uppmärksamma (om det lyser grönt)[:p]och stannar om man vinkar till dem.
  Dagtid ca 3 euro, kvällstid ca 4 euro. Den enda gången vi åkte buss var från Marknaden i San Fernando då taxikön var säkert 100 m, där orkar man ju inte stå och vänta:Dså vi gick över gatan och tog bussen till San Fernando och Köpcentrat Ronda,(det kan inte varit många kilometer) och det kostade för oss alla 4; 3,80euro, den lilla biten, så nog tycker jag att det är billigare att ta taxi. Hemma i svedala är det ju ett "rån" att åka taxi.;)

  Anneli
   
 9. Sleepwalker

  Sleepwalker Medlem

  Oh, läste att du hade en bungalow på G i San Agustin? Vart ungefär ligger den? Jag skulle själv om ett år eller två vilja skaffa en där. Har du hittat ett jobb också? :)
   
 10. Zingo

  Zingo Medlem

  AnneliH, tyckte du att det var billigare i köpcentret Ronda i San Fernando än i de som finns i PDI och San Agustin?
   
 11. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej Zingo!
  Just nu kommer jag inte ihåg exakta prisskillnader, men
  framför allt var det ett annat utbud där. Vi var in i en affär
  med köksredskap där vi fyndade (tyckte vi iallafall):D- man
  kanske kan säga att det är mer "genuint" där än i San Augistin och
  Playa del Ingles...roligt att se något annat än Yumbo m m.
  Vi brukar "storhandla" frukosten på SPAR där, det blir lite
  billigare än att handla på hotellets lilla affär, (som också
  givetvis är bra att den finns)
  Blev lite förvånadnär jag såg att de på SPAR hade en bar inne i mataffären...där satt mest manfolk...medan tanten handlade???


  Anneli
   
 12. Zingo

  Zingo Medlem

  låter trevligt:D
  var Ronda ungefär lika stort som det i San Agustin?
   
 13. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Nej inte då! Trevligt att gå där och titta
  utan att någon tjatar att man måste köpa.
  Vi brukar stanna till där när vi varit på
  marknaden i Maspalomas.

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis