Temperaturer på Gran Canaria?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av hunden, 22 mars 2015.

 1. hunden

  hunden Medlem

  Har kollat lite på temperaturen på olika platser på Gran Canaria.
  Är det så kallt som det ser ut eller är mina väderinfo åt skogen?


  slol
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Jag har varit på GC fyra ggr inom 5 månader. Var i oktober en vecka i Puerto Rico då var det varmt och skönt.
  Sen bodde jag 2 veckor i över Jul i Playa del ingles. Då var det en kall Calima som varade i flera veckor. Det blåser mer en vanligt och det blev riktigt kallt på kvällar och nätter.

  Sen var jag 2 veckor i Puerto Rico i början av februari. Och det är den tiden jag varit alla år sedan 1999. Och det blev kyligt t.o.m. o Puerto Rico!

  Sen kom jag hem i fredags efter en vecka i San Agustin. Det är betydligt skönare nu men när solen försvinner och det blåser blir det kallt.

  Hörde nere på ön att det är det kallast dom har haft sedan 1967.
  Men det är ju betydligt bättre en snö och minusgrader i Sverige :D[8D]

  Sen ligger väderstationerna i skuggan och ofta uppe på berget. Så det är lite missvisande tyvärr. Man kan lägga på upp till 5 + grader!
   
 3. millediablo

  millediablo Medlem

  Det är det kallaste och regnigaste mars jag upplevt på 3 år. 2-3 grader och ösregn på toppen av ön (1945m). Den 16:e var det 2% luftfuktighet och 14 grader, 3 dagar senare 4 grader och 70%.... även PdI, Maspalomas och Arguengin har fått lite skurar. Men nu vänder det.... eller vad gnäller en skandinav över lite regn, hemma är det snö (sthlm)?
   
 4. rogge11

  rogge11 Medlem

  Hej! Kom själv hem för drygt 2 veckor sen från puerto rico inte en dag under 24 grader och strålande sol fast alla väder sidor sa att det skulle vara högst 18grader och halvklart.Så var inte för orolig och ha en skön semester[8D]
   
 5. hunden

  hunden Medlem

  Hej ALLA!

  Skönt att höra att det inte bara är vinter på ÖN---fast nog verkar det vara lite ruggigt.
  Tack till alla er som svarat.

  slol
   
 6. Christoffer

  Christoffer Medlem

  Jag längtar ner
   
 7. Hej är ny här.. verkar vara en mycket trevligt forum.. mycket intressant o trevliga kommentarer, tips mm.
  har varit på sem 3 ggr på grancanaria. Playa del ingles nu ifrån januari, mars och april , maj.. varit väldigt varierande väder.. men dock ej kallt..lite kvälls tid /natt kanske... är så förtjust i denna ö♡

  mvh marie .s.
   
 8. Rson

  Rson Medlem

  Det är som vanligt...när det ligger ett stort högtryck över Kanarieöarna spelar det ingen roll var man är. Då kan man t.o.m. vara i Las Palmas:). Men är det ostadigt då väljer man Puerto Rico, Arguineguin eller Mogan, nästan alltid soligt. Arguineguin är för övrigt den plats i hela Europa som har flest soltimmar!!!
   
  canariedrömmaren gillar detta.
 9. Tapaniman

  Tapaniman Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis