TILL ALLA SOM VILL LÄSA IGEN

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av tjorven, 4 maj 2008.

 1. coconut

  coconut Medlem

  Som å gå på toaletten??Ja nödig belv jag allt....[xx(]

  Tindaya, då fick du vid samma tidpunkt som mamma fick mig, hon va 39 så jag e sladdis utan dess like, 15 år mellan mig å min yngsta bror...Nu e jag verkligen offtopic det har ju nada me Gc att göra:)

  Btw, snart hojtar jag på dig så du får ringa Monte feliz...[8D]

  HA en toppenkväll....[:eek:)]
   
 2. tjorven

  tjorven Medlem

  annaghost..Ja jag bor i Enlgand..uppe nordöstra delen av landet..En stad som heter Newbiggin by the sea..Cirka 30 minuer från Newcastle som ör den närmsta stora staden och där flygplatsen ligger.SOm jag inte nyttjar så mycket..Kostsr förmögenhet flyga med SAS som är d enda som flyger till sverige därifrån.Tar tåget till SKottland och Prestwick international flygplats och flyger med Ryan air till gamla Säve i GBG..Och det kostar ändå inte en hälften så mycket som med SAS:.Tåg inräknat.SAS skulle för en enkel resa ha över 3000kr.Inte konstigt dom inte får många som åker med dom. Här har vi haft två underbart fina soliga dagar..Härligt.Gått vid stranden och bara njutit. ALla blir så glada när vädret är bra.Gjorde ett expriment häromdagen när jag var ute och gick.Jag log mot de jag mötte och sa godmorgon..Och 7 av nio log tillbaka och svarade..HÄrligt va..
  Ha en härlig kväll till er alla..[8D]Lena
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis