TILL ALLA SOM VILL LÄSA

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av tjorven, 3 maj 2008.

 1. tjorven

  tjorven Medlem

  God morgon alla ni som finns här..Jag återgår till att bara läsa vad ni skriver..Ber om ursäkt att jag har varit "för privat"..Lite svårt att veta och inte veta vad ni räknar som väldigt privat..Ledsen om jag ställt till det för er här på forumet..Absolut inte min mening.Ha det bra allihop..Kram Lena
   
 2. coconut

  coconut Medlem

  Allt för privat??Har nog missat nåt...:)
  Ha en solig dag...
   
 3. tjorven

  tjorven Medlem

  coconut..Ja det har TYDLIGEN jag gjort också..:):) Men jag läser med stort nöje vad ni andra skriver..Privat eller ej..Ha en bra dag..Kram Lena
   
 4. tindaya

  tindaya Medlem

  Det härliga med detta forum tycker jag är att vi kan skriva om allt mellan himmel o jord. Visserligen är det ett kanarieforum men vi är inte mer än människor och det existerar ju i våra liv annat än kanarieöaran också. Har en kompis som handlar med konst, han är med på ett forum om konst - där "spåras" det vilt ut till allt annat också som hör livet till ibland. Och ingen verkar lida av det:D
  Stor kram Lena och till er alla andra också!
  Anette :D
  Som inte tycker om fotboll men tycker det är kul att det kan diskuteras även på ett kanarieforum. Men får erkänna att på den länken "skummläser" jag bara[:I] och det lider jag då inte av [:eek:)]
   
 5. Lisseth

  Lisseth Medlem

  Känns som om man missat lite nu .
  ha det gott alla..kan berätta att det är 20 grader i malmö idag.[8D]
   
 6. lillakarin

  lillakarin Medlem

  ???? Nog läser jag de flesta inläggen varje dag men nu har jag nog missat någonting. Vem tycker att du är för privat? och vad har du lämnat ut som någon inte vill läsa? Är man inte road kan man väl bara hoppa över.
  Man ska inte ta åt sig fast det är lätt att säga när man blivit påhoppad. Ha en fortsatt bra dag.
  Nu ska jag baka tårta för min man fyller år under helgen ( för privat?)
  Det har regnat hela dagen men nu spricker det upp och man ser blå himmel.
  Karin
   
 7. tjorven

  tjorven Medlem

  lillakaring.Tyvärr så vet jag inte vad som är för privat.Jag skrev i något av mina första inlägg att jag inte var frisk.Sen har jag skrivt om min dag här i UK och om vad jag gör.Har kommenterat en del trådar..Samt att jag skrivit till min syster som haft någon tråd uppe.Kanske var jag för privat mot henne..Inte vet jag..Har nämnt vilken/vilka författare jag är intresserad..I ärlighetens namn så vet jag inte VART jag har blivit för privat.Tar nog inte åt mig så mycket..Men d är synd om fler än den person som skickade mejl om att man inte behöver vara så privat på ett forum ska tycka så. Jag tycker d är bättre att dra mig undan och begrunda vart jag blivit privat först..och sen får jag se hur jag ställer mig till ev.fortsatt skrivande.Men d är svårt.Alla har vi olika åsikter om vad som är privat eller inte..Hoppas din man din tycker om tårtan..cch att han får en bra födelsedag.Jag kan förstå om personen inte gillade att jag skrev att jag inte var frisk.För det är ju väldigt privat.Men i d läget så blev d bara så..D är annars inget jag pratar om álls..:):):)Lena
   
 8. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej tjorven.
  Tycker inte alls att du ska dra dig undan. Jag tycker det är upp till var och en hur mycket av sitt privatliv man delar med sig. Och jag tycker du ska skriva som du vill! Har själv inte varit så intresserad när det blev en dialog mella dig, tindaya och din syster, men då stod det mig fritt att låta bli att läsa det. Hoppas du har det bra och att du fortsätter skriva här och att du och din man blir friska och att ni snart kommer ner till Gran Canaria!
  Ha en skön helg.
  Kram Cattis
   
 9. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Bästa Lena ! Ska vi tolka det så att någon har skrivit till dig på din privata mail och klagat över att du är för privat !?
  Något mer hjärtlöst har jag inte hört talas om, med tanke på vad du har skrivit om. Du skall absolut inte dra dig tillbaka, delta som tidigare och gör dom inlägg du känner för.
  Om någon störs så får dom väl strunta i den tråden, och klicka vidare. Jag har alltid varit stolt över vårat forum, som också får mycket beröm. Men i det här fallet skäms jag att någon på detta forum varit så hjärtlös och elak.
  Kom igen Lena ! Upp med munjiporna nu !;)
   
 10. coconut

  coconut Medlem

  Aha, nu e jag me...Håller fullt me de andra.e man inte intresserad av att läsa nåt så e det ju bara att strunta i det...Hoppas du blir frisk snart, va det nu än är....

  Å lillakarin, hoppas tårtan blir smaskens, jag vill me ha tårta, men ingen här som bakar till mig inte, får skaffa mig en karl som kan gö det...:)Oops, nu blev jag nog me för privat för nu vet alla att jag e singel..:)

  Trevlig kväll alla.....
   
 11. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag tycker att man kan få vara privat här också, finns det personer som inte tycker om det så behöver man inte läsa. Man kanske kan skriva OT i rubriken så att man vet att det inte handlar på Kanarieöarna. Jag giller det här forumet för vi vet att det handlar om just kanarieöarna men alla har ju även ett liv vid sidan om och jag gillar när man även kan prata om annat. Vi känner ju inte varandra privat men ändå så känner vi varandra, om ni förstår vad jag menar..

  Jag hoppas verkligen att det inte är någon som har hoppat på dig privat ang detta. Det är upp till var och en vad man vill dela med sig! Var dig själv och om det är ngn som inte gillar det, strunta i den personen. Den som mår dåligt är den personen du ska inte göra det.

  kramar


  Annelie
   
 12. tjorven

  tjorven Medlem

  BRONZOM..Ja jag fick ett mejl till min privata mejl:DKanske personen ifråga har rätt. MEn jag har ju oxå sett att d finns många olika samtals ämnen här.:D NÄ Bronzom jag hänger inte läpp:)Men jag behöver tänka över vad jag har skrivit som retat denna person.Jag vet att Tindaya o jag o syster min blev lite "ensamma" där ett tag. Blev ju privat om min situtaion..Men tro mig d är inget jag nämner annars. För d ger mig själv dåliga energier om jag så får säga.:D :DMin syster skrev däremot om familjen om vad som hänt under tidigare år.Men som sagt jag vet fortfarande inte vad hur jag retat upp personen..hahaha.Men jag ska ta och läsa igenon allt jag skrivit så jag kan FÖRSTÅ och inte göra om d..Det blir ju en lärdom d med vet jag Bronzom..Inget om som inte har nåt gott me sig..:D
  Ha en härlig dag..Och tack ni som skriver..Kram Lena
   
 13. tjorven

  tjorven Medlem

  anneghost..Se svaret ovan.Allt jag kan säga..Visst är d kul att prata annat än kanarieöarna..TROTS att d är ett sådant forum..Men jag får väl tänka mig för lite mer då..[:I]Ha en bra dag..Tack för era snälla ord.
   
 14. anneghost

  anneghost Medlem

  tjorven, ok. Jag hoppas bara att du stannar kvar... ha en bra fortsatt lördagskväll

  Annelie
   
 15. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Får väl också i så fall be om ursäkt, inte heller varit min mening men tycker vi kan glömma detta nu och fortsätta i våran goda anda eller hur???:)Här i Trollhättan är det i alla fall kanarie väder 20 grader och knall sol härligt[8D]
   
 16. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Tjorven och alla andra. Jag tycker nog att det är en feg medlem som skickar på den privata mailen och har synpunkter på vad du skriver. Vi kanske ska vara lite privata lite till mans så får vi se vad som händer. Nej skit i sura mail och var privat om du vill. Jag tycker det är en styrka att kunna lätta sitt hjärta och skriva om det som finns i tankarna.
  Tårtan ska inte ätas idag utan först imorgon. Den ska ligga till sig ett dygn först. Om du inte hittar någon som vill baka till dig coconut så kan du få receptet av mig. Jag lovar att den är jättegod.
  Karin
   
 17. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Lillakarin kan du skicka en smakbit till Trollhättan också är du snäll:)
   
 18. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej fbkmarie. Om det funkat hade jag gärna skickat en bit.Men skulle tro att brevbäraren smaskar i sig biten innan du hinner få den. Men du kan få receptet om du vill.
  Karin
   
 19. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Det tar jag gärna, jobbar faktiskt på bageri men kan inte baka (packar och prismärker) ha en trevlig lördag kväll och hälsa grattis till gubben:)
   
 20. tindaya

  tindaya Medlem

  Lillakarin, kan du inte skriva receptet här nu när vi e flera som vill ha det? Bara det är enkelt, har aldrig gjort en tårta i hela mitt liv. [:I]Men nån gång skall vara den första - sedan skickar jag en flygbiljett till coconut så kan vi singlar mumsa på den tillsammans [:p]
  Inte klokt, har varit strålande väder hela dagen och jag har inte varit utanför dörren[8D]
  Skön lördagskväll!
  Anette ;)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis