Till er som har facebook!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av silverladyn, 30 augusti 2013.

 1. silverladyn

  silverladyn Medlem

  Om alla Forumvänner tycker att forumet är bra och ska kunna leva vidare, måste var och en ta sitt ansvar och börja skriva här på kanarieforum istället för bara på Facebook oavsett hur mycket enklare Facebook är.

  Vi är fler och fler som åker till Kanarieöarna i princip året om. Vi är också fler och fler som har möjlighet att stanna lite längre perioder och som nöjer sig med att hyra sitt boende.

  Vi är nog fler och fler som gör nya upptäckter runt om i landskapet och också upptäcker smidigheten med bussar, billiga hyrbilar och framförallt alla nya fina vägar som byggts eller håller på att byggas.

  Jag tror att det finns många tips och råd som är relevanta oavsett när man åker på året och oavsett om man åker på egen hand eller bokar en charterresa.

  Dessutom är jag övertygad om att bra budgettips alltid platsar och som ett exempel kan jag nämna att när jag har varit där utanför den svenska säsongen har jag mött ett helt annat Gran Canaria både vad det gäller priser, nationaliteter, utflykter, tillgång till bra boende till låga priser mm.

  Det är inte heller fel att få höra lite om hur våra "husägarforumvänner" har det. Hur ofta använder de sig av sina hus/lägenheter på öarna? Hur långa perioder stannar de, etc.. etc.

  Min dröm är att alla Forumvänner börjar använda sig av Forumet igen och gärna året om.
   
 2. Björn

  Björn Medlem

  God lördagförmiddag på er Forumgillare :)
  Jag är visserligen in på FB varenda dag men har aldrig brytt mig om den varianten av det här förnämliga forumet [8D]

  Om FB är orsaken till forumets tynande tillvaro är det inte alls bra.

  Här har man ju vant sig att leta efter allsköns information om våra Kanarieöar. Som nu när vi har inbokat två veckor kollar jag såklart efter tips mm...
   
 3. silverladyn

  silverladyn Medlem

  Björn det är exakt det som händer när merparten av forummedlemmarna inte använder sig av Forumet.
  Matnyttiga tips eller bara rent allmänna tips och råd ids ingen att skriva om längre utan det blir mest lite inlägg mest för inläggens skull tycker jag och kanske några fler.

  Mig veterligen kan det bli förändringar i både busstidtabellen, rabattererade saker etc etc med kort varsel och det kan vara ett bra tips att fån förändringarna uppdaterade. hellre en gång för mycket än en gång för lite.

  Likaså händer det många förändringar inom restaurantområdet. Regelbundna uppdateringar vore guld värt då matkvalitet, prisbild mm är viktigt för många av oss.
  Hoppas den här diskussionen väcker liv i forumet igen.
   
 4. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Nu har dom på Facebook kanarieforumet fått en brasklapp från mej. Sitter här i Bodrum och har gott. Men jag kommer ihåg grunderna till forumet: En enorm faktabank om Gran Canaria i mitt hjärta!
   
 5. tjollan

  tjollan Medlem

  Det ena behöver ju inte utesluta det andra för egen del så är Fejjan snabbare men dom kan ju kompletera varandra så blir det dubbelt så bra eller hur?
   
 6. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Genom Lilla Frugan ser jag enkelheten med att göra Facebook-inlägg.

  Men jag ser också att de fylliga inläggen och fördjupade diskussionerna (om än ibland med tveksam kvallitet) försvunnit.

  "Jag har en dröm" .... att båda varianterna skall leva vidare, sida vid sida.(Jag gillar olika)

  Men då krävs att fler gör inlägg/skriver frågor/ svarar på funderingar via vårt kanarieforum så att det lever upp och blir intressant igen!

  JanE
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis