Till Mollan

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 4 december 2004.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Hoppas ni hade det skönt därnere. Välkommen hem till kalla sverige igen! Var det bra på Koala?[8D]
  Cattis
   
 2. Mollan

  Mollan Medlem

  Tack så mycket :)
  Vi bodde jättefint på Koala, toppen lägenheter!
  Det enda som jag var lite besviken på var att de bara hade en pool som var uppvärmd, de andra var svinkalla att bada i. Och så var servicen vid poolbaren lite halvdålig...
  Men totalt sett har vi haft en toppensemester och jag har stora planer på att åka tillbaka .)

  Mvh
  Lisa
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  Tack för svaret! Jo jag visste att de bara har en uppvärmd pool. Var det mycket trängsel vid den poolen? Där vi varit förut har det knappt varit nån som badat, så ungarna haft poolen för sig själva nästan.
  Fanns det någon internetdator till gästerna på hotellet? Inte för att jag vill sitta där, men för att kolla post och för största grabben om han inte har något att göra tänkte jag.
  Åh vad jag längtar. Vi har 47 dar kvar nu.... så det närmar sig.
  Kul att ni hade det bra iallafall.
  Cattis
   
 4. Mollan

  Mollan Medlem

  Nja, skulle inte vilja säga att det var mycket trängsel i den poolen, men visst var det en del som badade. Dock inte så mycket att min annars så stänk och plaskrädda 5 åring drog sig för att hoppa i :) Jag såg eller hörde inget om någon internetdator på hotellet, men jag såg ett internetcafé i köpcentrat Faro 2.

  Må så gott!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis