TINDAYA

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av tjorven, 27 april 2008.

 1. tjorven

  tjorven Medlem

  canaria..visst är filmen klok va.Har sett den och har boken.läser den om och om igen.Man lär sig hela tiden..den gav sannerligen ett nytt sätt att tänka..Intressant ämne tycker jag.
  CINA.jag ska kolla den länken du tipsar om..Hoppas din dag har varit bra.Här har det varit fint och soligt och jag har varit inne..haha..Men jobbar hårt ändå..härligt.KRam LEna
   
 2. n/a

  n/a Medlem

  Hej Cina
  Jag har praktiserat det tänkandet ett tag nu,men mänsklig som man Är sá finns det tusen fallgropar hela tiden och man glömmer bort sej emellanát.Men är óvertygad om att vára tankar styr och formar várt liv.LÄs Munken som sálde sin Ferrari och gör den 3 veckors praktiken de rekommenderar där och jag lovar...mirakel hánder.Men man máste verkligen vara konsekvent,inte láta rÄdslor och oro ta över utan planera det man vill ha ,visualisera det,tro pá detoch se det som om det vore en verklighet redan innan det Är det.
  Jag har ocksa suttit inne nástan hela dagen.Det har vart mulet i LP men vid 5 började det gassa och gick till Promenaden dár det var ett fullt pádrag dá militären hade óvningar med bátar,helikoptrar och flygplan.
  Det var ett himla oväsen.
  Ha det gott i várvármen
  kram frán mej
   
 3. Cina

  Cina Medlem

  Hej..ska kolla på Munken..det bästa är att vara positiv till livet och vara uppmärksam på det goda.Det är det som gör livet lättare och roligt..och att inte glömma bort ge andra positiv uppmärksamhet..

  kram Cina..vi har toppen väder men tyvärr kalla kvällar fortfarende.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis