Tips för två pensionärer som vill utforska Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av PeppePappa, 26 maj 2006.

 1. PeppePappa

  PeppePappa Medlem

  Tar tacksamt emot tips för två pensionärer som vill utforska Gran Canaria. Sevärdheter, bästa tiden att åka, hyrbil och allt annat.
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Kul! Ett litet tips från mig är att du läser igenom mina små enkäter som jag gjorde för ett litet tag sen, där kan man få ut en del matnyttigt. Det finns oändligt mycket att upptäcka på Gran Canaria tror många vill se vad norra ön har att erbjuda och inte bara södern där turiststråken är som värst. På norra sidan är det under vintern ganska kylslaget så det är nog en ganska oupptäckt sida av Gran Canaria. Jag tycker bästa tiden på GC är från maj till oktober och nu i sommar ska vi åka till Norra sidan för att upptäcka lite annat när det är lite varmare där. Kanske en tur över till Teneriffa från Agaete (tror jag). Jag är precis nyss hemkommen och nu är det så härligt lugnt därnere. Jag förmodar att ni ska bila runt under er vistelse och då ska ni absolut besöka Fiskrestaurangen vid Playa de Tasarte, dit är det inte många som hittat! Var ute i god tid köket stänger 16.30 och vägen dit är väldigt krokig! Nu kommer jag inte på mer...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis