Tips iinför resa till Teneriffa

Diskussion i 'Prat om Teneriffa' startad av tuzlak, 14 november 2006.

 1. tuzlak

  tuzlak Medlem

  Hej,

  Funderar på att boka en resa till Gran Canaria eller Teneriffa i januari månad. Jag har två ställen att välja på Los Cristianos på Teneriffa och Puerto Rico på Gran Canaria. Jag undrar hur brukar vädret bli på de två ställen i mitten av januari. Eftersom detta skall bli våran första charter resa så vill jag att det skall rätt och vill ta reda på all möjlig info och fakta om desa två ställen. Vi är ett par i 30 respektive 26 års ålder. Är tacksam för alla svar.
   
 2. suss

  suss Medlem

  jag har ej varit på teneriffa , men det sägs ju nog att den säkraste solen och värmen hittar man på Puerto Rico. Har själv varit där och tycker det är helt bra där. Ett litet ställe , men bussar och båtar går därifrån samt taxin är billig. Det beror ju på vad man är ute efter- dans/nattklubbar finns det nog, men därifrån har jag ingen erfarenhet då vi alla gånger haft våra små töser med oss.
  Lycka till!
  / Suss
   
 3. golfo

  golfo Medlem

  Trevligt val, i vilket fall slipper du ju Vinterslasket hemma.

  Södra Tenerife och Södra G.C är likvärdiga i soltimmar och värme så vad du väljer beror på plånboken el utelivet. Vad jag har förstått är utelivet i Los C. inte så hett....tror jag! lugn lite ort enl. djungeltrummorna:) Kolla gärna med nån som vet och varit där (om det är det ni söker?) Åker själv till Pto de la Cruz (på Norra Tenerife) när vi åker till Tenerife så är inte så hemma på Södra sidan. Gran C har jag inte varit på på 21 år (men ska dit om 14dgr[8D] ) så där blir det bara gissningar om jag skulle säga nåt. OM ni väljer Tenerife så missa inte Loro Parque på Norr, väl värt ett besök:D
   
 4. M56

  M56 Medlem

  Hei. Jeg er på Tenerife minst en gang i året. Jeg bor alltid på Christian Sur i Los Cristianos. Det er en flott og sjarmerende by med mange restauaranter. Hvis du skal reise dit bør du legge turen innom svenska kyrkan. De har et glimrende bibliotek hvor du an låne bøker. Både svenske og norske. Eller er LC tilrettelagt for mennesker med bevgelseshemming. Ha en fin tur. Jeg reiser ned i begynnelsen av februar.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis