tips inför resa till GC

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av tuzlak, 14 november 2006.

 1. tuzlak

  tuzlak Medlem

  Hej,

  Funderar på att boka en resa till Gran Canaria eller Teneriffa i januari månad. Jag har två ställen att välja på Los Cristianos på Teneriffa och Puerto Rico på Gran Canaria. Jag undrar hur brukar vädret bli på de två ställen i mitten av januari?

  Eftersom detta skall bli våran första charter resa så vill jag att det skall rätt och vill ta reda på all möjlig info och fakta om dessa två ställen. Vi är ett par i 30 respektive 26 års ålder. Är tacksam för alla svar.
   
 2. klara

  klara Medlem

  Hej!
  Det enda jag vet är att Puerto Rico är den solsäkraste delen på Gran canaria. Hur vädret är i januari är jag däremot lite osäker på. Vi har aldrig varit på Teneriffa. Vi brukar åka på höst eller sommar till Gran Canaria. Hälsningar klara
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej!
  Jag tycker att vädret har varit väldigt olika de senaste åren.
  Vi var i Maspalomas sista veckan i januari får 3 eller var det 4 årsedan, tiden går så fort. Då hade vi kanonväder.
  Men de sista 2 åren har det varit lite si och så efter vad man hört av andra som varit där då. Själva åker vi i slutet på februari och 2 år i sträck har vädret slagit om till vackert dagarna innan vi kommit ner. Det är väl så med vädret numera att det är som att spela på lotteri.

  Men på GC är nog Puerto Rico solsäkrast.

  Teneriffa har vi inte besökt än .

  Riggan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis