Tre störande objekt, som kan förstöra resan.

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av rogman, 21 mars 2006.

 1. rogman

  rogman Medlem

  36 dagar kvar och jag längtar som en tokig. Har faktiskt redan börjat små packa lite. (tala om lite knäpp) [:eek:)]
  Men det jag inte ser fram emot är alla dessa halv galna försäljare [}:)] som knappt släpper ut en ur butiken om man inte handlar. Att bara fönstershoppa går ju knappt.
  Sedan har vi dessa s.k nejlikodamer [xx(]som vill prata med en, ta en i hand å sälja nått till en. Vägrar man så blir dom väldigt otrevliga och en del kan bli hotfulla.

  Det sista jag inte längtar ned till är alla förbaskade :( inkastare som drar å sliter i en och vägrar ta NEJ! som ett svar.

  Dessa personer är visserligen en bråkdel av den underbara upplevelsen som heter Gran Canaria. Så dom ska inte få förstöra resan för mig.:D
  Bara man kan undvika dom så....kanske ska jag bosätta mig i Puerto de Mogan, där finns inga sånna, än så länge i alla fall.:D
   
 2. Zaro

  Zaro Medlem

  Hej Rogman...visst ka de vara jobbiga, ett tips som alltid funkar total ignorera dessa personer , borja aldrig prata med dem.
  prata med ditt sallskap och latsa om att de ej finns. skitjobbigt for oss alla de gor likadant med lokalbefolkningen. tyvarr.
  snart ar det bara 35 dagar kvar,,harligt va ?

  ZR
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Hhm, mig går "dom" ju inte på!? Vad är det för fel då?! Jag ser ju inte direkt inhemsk ut *s* men Zaro skrev ju att försäljarna även är påträngande mot befolkningen.
  Inte ens säljarna som vill sälja in Anfi Beach Timeshare...Är iof ganska glad över det! Nä, det måste vara mina bestämda steg...+ att jag har mina tre söner på rad efter (dom hinner knappt med)!
   
 4. anamogán

  anamogán Medlem

  Hallåj där..

  Jag tycker precis som du Rogman och ni övriga ang de "störande moment" som finns på Gran Canaria. Jag tycker att det är så synd att det har blivit på detta vis då det "förstör" den underbara ön!!

  Jag tycker personligen att det är jätte svårt, även om man bara går vidare och ignorerar dessa människor. Jag blir ändå påverkad och irriterad. Men Rogman, du vet hur det är så det är bara att vara fokuserad och göra det bästa av situationen (även om det kan vara jobbigt).

  Visste inte om att de också "överfaller" lokalbefolkningen!!!Vad jobbigt!! Det är säkert svårt att göra någonting åt detta problem, men eftersom många (turister och lokalbefolkningen)har negativa upplevelser hade det varit bra om någonting kunde göras åt det!

  Ha det bra!
  /Anna
   
 5. chica

  chica Medlem

  Mitt recepet är ett leende och "no gracias" och att gå vidare. När det gäller timeshireförsäljarna så brukar man klara sig ifrån dom så länge man inte går i par. De brukar aldrig intressera sig för mig när jag går själv. Visst kan det vara irriterande men med tiden har jag lärt mig att slappna av och helt enkelt bara avböja och gå vidare (man är ju så himla väluppfostrad på gott och på ont).Det börjar bli sent på säsongen, kanske har många "inkastarna" och andra jobbiga element dragit vidare.

  Fortsätt längta, packa och bygg upp massor av positivitet inför din resa Rogman! Ett tips om du vill fönsershoppa i lugn och ro och gå och titta i affärerna är att du besöker shoppingcentret Atlantico eller Las Palmas för där är det fritt från "halvgalna försäljare".

  Ha det gott!
   
 6. Pullan

  Pullan Medlem

  Galna försäljare på Gran Canaria Är inget mot de i Turkiet.
  Både första och sista gången jag var i Side höstas.
  Där fattar de inte ett nej.
  Längtar efter att få lämna snöiga Sverige för underbara Gran Canaria.
   
 7. rogman

  rogman Medlem

  Tack för alla tips, ska faktiskt anamma dom nu när jag åker. Xerxes, det där med solglasögonen kanske funkar. Lite beronde på hur man ser ut själv. Jag ser för snäll ut brukar folk säga.
  Chica, jag får åka till Atlantico som du säger. Men där kan man bli utsparkad av tuffa Viktor (oopps jag menar vakter) istället, bara för man tar upp mobilen [?]Men Atlantico e fint.:)

  De som är svårast att bli av med är de s.k nejliko damerna. Dom följer ju nästan efter en om man går.

  Men nu e de ju bara snart 35 dagar kvar...i morgon alltså;)
   
 8. Fredrik

  Fredrik Medlem

  Det jag märkte en ökning av där nere i förra månaden var antalet horor. Vet inte hur många gånger jag hörde "I'll suck your dick for 20 euros". Förbannade skräpmänniskor.
   
 9. n/a

  n/a Medlem

  Hmmmm

  tyvärr så drar turismen med sig lite sådana där avarter som tjuvar prostituerade och droger..too bad:(
   
 10. rogman

  rogman Medlem

  xerxses: så du har inget att säga till om då? Du måste väl vara minst vice statsminister i den regeringen? :D Har sett lite om Isla Margarita på Travel. Det verkar vara en underbar ö, men det e nog dyrare att resa dit men billigare att leva där.

  Fredrik: det där var nått nytt för mig. Har aldrig hört några sånna fraser. Snarare "Coompis, come to myyy bar, very cheep boose":)Som om spriten skulle vara dyrare nån annanstans.:D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis