Trevlig Resa till er som åker!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 25 april 2006.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Rogman - Jag vill bara önska Dig en riktigt underbar och trevlig resa! Du blir borta tre veckor, kommer tillbaka till Sverige samma dag jag åker ner. Detta innebär att jag måste kika in på Forumet när jag är på plats på Gran Canaria för att läsa om den STORA reseskildringen (för du har ju lovat att skriva lite därnere också).
  Som sagt...jag hoppas solen gör gott på din kropp!

  a-k - Det kommer att gå superbra på Madrids flygplats, ni kommer inte att missa planet till Las Palmas. Det enda ni ska vara uppmärksamma på är att de kan byta gater lite då och då och precis som de känner för. Vi har sprungit mellan några stycken. Släng ett öga på tavlan för avgående flyg lite då och då. Vid första anblicken är det en rätt trist flygplats men om man strosar runt lite så finns det en del fina affärer. Du kan ju tänka på mig som ska runt där med 3 barn i 6 tim på Midsommardagen bara för att Spanair gjort en tidtabelländring! Ha det riktigt skönt!

  Har jag missat någon som också åker? Det är billigt med Ving och Apollo...799:- för endast flygstol!
   
 2. chica

  chica Medlem

  Vill också önska er som åker en jättetrevlig resa och vistelse nere på GC! Jag har följ din nedräkning Rogman och nu är du snart där. Ser fram emot att höra mer om din vistelse och om Puerto Rico med omnejd som du är så familjär med. Själv har jag bara passerat på väg till Puerto de Mogan. Men efter allt jag hört från dig och flera andra är jag sugen på att pröva Puerto Rico nästa gång.

  När det gäller Madrids flygplats har jag samma erfarenhet som Pellis, dvs. att gaten kan ändras. Jag har tillbringat X antal timmar på Madrids flygplats vid resor till Malaga med Spanair. Inte så kul men tiden brukar rulla på. Kul att titta på människor, spanjorerna är ofta eleganta.

  Ha det gott alla, på GC eller hemma! Hoppas solen lyser på er!!
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  Tack för den lyckönskningen.
  När det gäller den stora reseskildringen så kanske den får vänta till jag kommer hem. Men lite små glimtar blir det nog.....Om jag kommer ihåg rätt så hinner man inte med så många minuter framför burken, för 6 till 8 brödskiv.....sorry 6-8 timmar om dagen under solen ska det vara. De e inte bara semester det är hårt jobb oxå...nåja!:);)

  Hasta la vista å ha de... som vi säger på Valle Marina.
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag vill också önska Rogman, A-K och alla ni andra som är på väg ner en skön vistelse på ön. Hoppas ni får mycket varm och skön sol på er! Längtar till augusti när det är min tur att åka ner igen.
  Cattis
   
 5. a-k

  a-k Medlem

  tack för lyckönskningarna,nu så är nästan allt nerpackat o en massa läxböcker åt sonen.måste man checka in på madrids flygplats oxå eller gör man det bara på arlanda?
   
 6. Riggan

  Riggan Medlem

  Det vet dom på Arlanda om du frågar.
  När vi har bytt plan på Kastrup har vi inte behövt checka in igen.
  Vad rädda om er och har en trevlig semester och njut för oss som får stanna hemma:)

  Riggan
   
 7. Pellis

  Pellis Medlem

  Hej a-k,

  Du checkar in endast på Arlanda vid nedresan och får boardingcarden vid incheckningen för hela resan. Likadant när du flyger hem från Las Palmas fast då har du ju redan fått biljetterna. Du behöver inte checka in på nytt eller passera ngn kontroll i Madrid. Ofta ligger gaterna ganska nära varandra när ni landar och jag har även varit med om att det är samma gate som går vidare till Las Palmas. Ibland "bussas" man till och från terminalen men även där kan man har tur att få parkera planet direkt vid byggnaden och bara knata in. Var skulle ni bo?
   
 8. a-k

  a-k Medlem

  vi ska bo på vista oasis i maspalomas. många bra tips har vi fått här på forumet,så det ska bli kul att upptäcka lite mer av ön.
  a-k
   
 9. feb06

  feb06 Medlem

  Hej !
  Instämmer med rubriken!
  RogMan ta det lugnt med skraplotterna.
   
 10. rogman

  rogman Medlem

  Ingen fara med skraplotter för min del. De hoppar ju bara på par....har jag hört.:)

  Fr den snart T.f Kanarieöbon,
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis