Turister

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Estica, 6 maj 2008.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Rätt intressant det där med byxhänget, kollade dr phil för några dagar sedan där detta ämmne togs upp, där disskuterar dom en lag i flera av del staterna som ska förbjuda byxhäng fniss måste finnas annat att disskutera och stifta lagar om i detta stora land man kan inte annat än att skratta:D
   
 2. Giggis

  Giggis Medlem

  Hejsan
  Har inte riktigt förstått det där att folk går ut och äter i kläder som de verkar ha haft hela dan. Vill man inte duscha och klä på sig rent till kvällen.
  Jag tycker det är jättemysigt när man fixar till sig till kvällen. Några drinkar ,musik.
  Men en del verkar gå direkt från stranden.
  Förra gången jag var nere bodde jag på en resort i Maspalomas. I anslutning till poolen låg en affär. Jag stod i kö vid kassan ,när plötsligt ett gäng unga tjejer glider in ,topless. Den stackars killen i kassan blev illröd i ansiktet. Snacka om att tjejerna ville visa upp sig. Hörde dessutom att de pratade svenska.

  Lena,som tycker man ska lämna något åt fantasin
   
 3. Giggis

  Giggis Medlem

  Ett tillägg bara angående tubsockor, Ibland kan man nästan önska att folk skulle ha strumpor ,det gäller både kvinnor och män.
  När sommaren kommer tar en del bara på sig sandaler ,sandaletter utan tanke på hur fötterna ser ut.
  Fötterna behöver omvårdnad precis som resten av kroppen.

  Lena
   
 4. Artemis

  Artemis Medlem

  Visst är det så Giggis, att bland det mysigaste med att ha semester är ju när man har kommit upp på rummet, kanske vilat en stund. Sen tar man en dusch och piffar till sig lite och man tar en GT eller nåt annat gott innan man går ut och äter!

  För egen del så gillar jag inte heller att springa omkring på strandpromenaden i bara bikini och visa upp min lekamen... Tar alltid en sarong och en tunn blus eller ett linne på mig när jag går mellan stranden och hotellet även om det bara är 10 meter som skiljer som det är i LP.

  Men det är roligt att svenskarna är omtyckta bland Kanarierna som Canaria skriver. Har personligen aldrig blivit illa bemött eller kännt att dom har tittat snett på en!:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis