Två veckor kvar!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av jonsan, 23 augusti 2007.

 1. jonsan

  jonsan Medlem

  Nu är det snart dags för oss att åka till GC, Bahia Feliz. Ska bli riktigt skönt att komma iväg. Vi har ju inte varit på GC tidigare så jag läser alla inlägg med spänning. Storhandla ska vi åka och göra, det har jag förstått att vi tjänar på. Ni som rest med barn, kan man ta med barnvagnen till gaten? Är lite nervös för att resa med en liten parvel för första gången, men det går säkert bra.
  Hur lång tid tar det att promenera från BF till ex San Augustin eller PDI?
  Hoppas det inte är FÖR varmt. Det var någon som skrev att det hade varit över 40 grader! Det låter helt galet! [8D]
   
 2. coconut

  coconut Medlem

  hoppas ni får det alldeles toppen, har vart till Gc förr men inte till Bahia feliz, vi åker dit i dec för att bo på monte feliz...ha dte gött i värmen snart då:D
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Hej jonsan! Va härligt att ni snart skall åka! Det tar ca 45 min att promenera till San Augustin, beror väl lite på hur snabbt man går, vi hade vår då 7 åriga dotter med på promenaden! Ang. barnvagnen vet jag inte men jag tror att har du en "vanlig" barnvagn måste den checkas in, men har du tex. en paraplysulky kan du nog ta med den till gaten, men jag är som sagt osäker, så ring och kolla!
   
 4. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Jonsan. Vad jag kan påminna mig så är barnvagnar incheckade. Kommer på bandet i en plastpåse tillsammans med resväskorna. Men som sagt säkrast att kolla.
  Karin
   
 5. jonsan

  jonsan Medlem

  Ok, bäst att ringa och höra. Vi har en paraplysulky, men man vet ju aldrig ändå.
  Lääängtar!:D
   
 6. Björn

  Björn Medlem

  Låter som ganska logiskt att sulkyn ska checkas in för den klarar knappast maxmåtten för handbagage [8D]
   
 7. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag pratade just med en kompis som ska flyga till grekland på torsdag om paraplysulky. Hon har köpt en ny för att hon skulle få ha den med på planet, men jag sa att jag tror hon måste checka in den. I barnvagnsaffären sa de att de stora flygbolagen tillät att ha den i kabinen. Jag har då aldrig sett någon ha barnvagn( eller sulky) med i kabinen, så det ska bli spännande att höra om hon verkligen fick ha den där.
  Cattis
   
 8. Johanna

  Johanna Medlem

  Det som jag har sett vid något tillfälle är att man får lämna sulkyn vid gaten så tas den till lastutrymmet därifrån, så som man gör med rullstolar.
   
 9. ulrica

  ulrica Medlem

  Vi har en paraplysulky och den fick vi checka in på arlanda, men på Gran Canaria fick vi ta med den ända ut till planet !
  Hoppas att ni får en härlig resa !
  Mvh Ulrica
   
 10. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej jonsan:)
  ..det där med barnvagn verkar vara olika på olika flygbolag[:0]
  jag googlade på incheckning av barnvagn...
  det verkar inte vara så lätt att ta sig fram med en paraplyvagn (de små hjulen) vad jag förstår.

  Hoppas ni får en skön och avkopplande semester

  Anneli
   
 11. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Om man är på långsemester (4v eller längre) får man ha 30kg
  inkl. handbagage,(om man bor på Sunwing eller flyger med Royal Clas)...
  annars 20kg.

  Anneli
   
 12. jonsan

  jonsan Medlem

  Tack för alla svar!

  AnnelieH: Tusen tack för bra länkar! Vi hade tänkt ta med en paplysulky, men har nu funderingar på att ta med den vanliga vagnen. Det enda jag tänker på är om man åker buss. Får en vanlig vagn plats i de spanska bussarna? Som jag förstår det är de inte lika rymliga som våra svenska bussar. Vi kommer nog åka en del buss. Någon som vet?

  Bara en dryg v kvar :D
   
 13. Johanna

  Johanna Medlem

  Det går bra att ta med vagnen på de spanska lokalbussarna! Ni måste dock lägga vagnen i lastutrymmet på bussen, men det är inga problem. Bussarna är lika bra och stora som vår lokalbussar i Sverige!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis