Uppgifter om Nilo?!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Freddan89, 10 januari 2010.

 1. Freddan89

  Freddan89 Medlem

  Hej!

  Skulle behöva Internet-adressen till boendet/lägenheterna NILO!

  Hur ser priserna ut där per månad(från)?

  VAd har ni för erfarenheter av Nilo?

  Gràcies

  ///Catalan
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Hela NILO verkar vara på dekis nästan hela bygget var som ett spökhus. Var där och tittade 2008 lägenheterna verkade sunkiga! Sen var det nästan tomt i hela byggnaden.
  Men det måste ju vara billigt att bo där :D
   
 3. Freddan89

  Freddan89 Medlem

  Okej..a det får ju inte va för sunkigt, men jag letar efter boende av den typen och till de priserna! - Några andra tips på billigt boende i pdi??

  Fina bilder btw..:)

  ///Catalan
   
 4. Cina

  Cina Medlem


  Freddan det finns ok priser på vandrarhem på Kanarieöarna. Där surfarna brukar hålla till är det inte så dyrt.
  Kolla här https://www.swedish.hostelworld.com/boende/omrade/Canary-Islands/Spanien
  Surte
   
 5. Beppo

  Beppo Medlem

 6. elsueco

  elsueco Medlem

  Nilo är riktigt sunkigt!
   
 7. anamogán

  anamogán Medlem

  Det var sunkigt och ö-känt redan för ca 10 år sedan och har stället inte fått sig ett ansiktslyft tills nu, eftersom el sueco anser att det är så i dagsläget, ja då skulle inte jag sätta min fot där!

  /Anna :)
   
 8. Bumpen

  Bumpen Medlem

  När jag var i PDI 2008 skulle jag gå upp till mataffärena i San Fernando. Då gick jag över bron till CC Nilo. Och eftersom (rogman mm.) tror jag snackat om stället måste jag gå in och titta. Baren son var vid ingånegn såg OK ut.
  Men lägenheterna juniorerna bodde i såg inte trevliga ut. Sen tänkte jag gå igenom stället för att komma ut på baksidan. Jag gick ner i en trappa och hamnade i en supermarket. Men efter det var hela stället helt öde. Och jag gick längst ner men det var tvär stängt med stora gallerdörrar!
  Så jag fick gå tillbaks upp vägen jag kom ner. Men det var många kufar i byggnaden så jag halvsprang uppåt. Men jag kom vile och fick nästa panik :)
  Här är lite bilder från stället!

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 9. farkost

  farkost Medlem

  Har hört att det är dit man kan gå om man söker någon form av droger också. Ett mycket suspekt ställe för övrigt. Skulle inte vilja att någon av mina döttrar satte sin fot där....Stället ska väl rivas nu också i samband med renoveringarna som ska starta. Sen kan ju det mesta vara rykten.

  solis
   
 10. anamogán

  anamogán Medlem

  Tidigare var det också droger som fanns att köpa där. Jag vet en gång när jag passerade förbi där då fanns det kanyler utspridda på marken vid några lägenheter! Inte alls trevligt ställe....nej håller med solis mina barn skulle jag inte alls vilja bo där!

  /Anna :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis