Utfärder på Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av feb06, 6 mars 2007.

 1. feb06

  feb06 Medlem

  Halloj igen!

  Jag tror inte resebolagens utfärder har berörts så mycket här på forumet?

  Är det någon som varit med på några och kan berätta lite om dem eller har tips på/om dem?

  Sen är det någon som arrangerar utfärder och förevisar ull produkter. De verkar billiga men hur är deras utfärder?
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag har varit på utfärder med Apollo och Ving.

  Har man inte sett så mycket av Gran Canaria så tycker jag att turerna med reseföretagen är bra.
  Men nu har jag varit på både den som kallas stora öturen samt den okända öturen och denna gång när vi åker ned så hyr vi bil och jag har själv lagt upp en ötur som vi ska göra.

  Jag har hittat min favoritguide, tror hon arbetar för Thomas Cook/Mytravels, hon heter Annika, bor på ön sedan många år tillbaka. Hon hade så mycket att berätta och var väldigt kunnig. Åkte med henne till Puerto Mogan och hon tog med oss upp på ett utkiksställe, som man når genom att gå rakt upp bland de boende. Har foton på min hemsida från den utkiksstället. Det stället är värt att gå upp till för man ser över hela byn.

  Om du hittar en guide du tycker om så gör flera utflykter med den guiden :)

  För att svara på din andra fråga: Förra året när jag åkte med Ving så fick man välja att komma på en demonstration av ullprodukter och då fick man utfärden för halva priset. Det var intressant demonstration och jag tror på produkterna men jag köpte inget, det är inte någon köptvång.

  Men min faster som jag reste med köpte en hel säng :) den fick hon levererad när hon själv ville.
  Jag tyckte det var värt att sitta av den timmen eller vad det tog för vi fick ju två turer för priset av en. Vi bodde i San Agustin och det var väldigt nära vårat hotell som de hade sin demonstration.

  Annelie
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis