Utflykte

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Lena Sj, 15 oktober 2007.

 1. Lena Sj

  Lena Sj Medlem

  Vi ska bo på Bahia Feliz och tänkte höra va ni som bor där eller runt om brukar göra för utflykter. Läst om vattenland hur gamla bör barnen vara? Va koster inträde? Delfinutflykt någon som vet va det kostar och hur det är. Något annat kul barnen är 4.6.7.11.14 år. Va kostar det att hyra bil en dag och kan man då beställa från hotellet och de kommer me den dit. Om man gillar att shoppa kläder till bra pris är det värt att åka till Las Palmas. Går det bra bussar dit tar det en 40min att åka dit eller kostnad. Det va mycket men hoppas någon kan svara
   
 2. Cina

  Cina Medlem

 3. fredrikhakan

  fredrikhakan Medlem

  Hej.
  Vi har åkt med 2 barn 4 och 7 år gamla.
  Det går alldeles utmärkt att åka lokalbussen till bla las palmas, puerto rico och puerto mogan med barn.
  Bussarna går ofta, är punktliga, rena och billiga.
  Bästa utflykt är nog las palmas.
  Stranden är den bästa på gran canaria, det är även långgrunt.
  Parque doramas är fint.
  Shoppa i shopping center el muelle eller el cortes ingles.
  Besök de gamla kvarteret vegueta och besök gamla kyrkor och columbusmuseet.
  Det finns dock 2 observandum.
  Bussen till las palmas stannar oftast i de gamla kvarteren som ligger längst ner i las palmas, skall man upp till "nya stan" och shoppingen kan man ta taxi.
  Bussen till puerto mogan är hisnande med mkt serpentinvägar.
  Några tips från fredrikhakan:)
   
 4. Wina

  Wina Medlem

  Vi (2 vuxna och 2 barn 10 år)var på delfinutflykt senast vi besökte GC - åkte med buss från PDI till puerto rico där det i hamnen finns flera olika firmor som gör olika typer av fisk- och delfinutflykter samt vanliga båtutflykter.
  Det gäller att kolla upp vilka som verkligen är de som åker för att se delfiner, skall oftast va någon av de längre (vi var ute i lite över 3 timmar) - kommer inte riktigt ihåg vad firman vi åkte med hette (kan ha varit nåt så enkelt som Dolphin and Whale trips), men de va en som lovade att man ser delfiner eller så får man åka på en tur till gratis. Och vi såg delfiner och det var en upplevelse man sent glömmer :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis