Vad är det som gör Gran Canaria så underbart?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 21 november 2005.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag har suttit och läst alla inlägg på det förra ämnet, så tänkte jag vad är det som gör att ni alla åker tillbaka? Varför inte testa en annan av Kanarieöarna?
  Jag svara så här: Jag åkte första gången till GC 2001 och efter det så vill jag inte besöka någon av de andra öarna. Det känns inte som om jag har upplevt hela ön ännu. Jag har varit två gånger på ön och ska nu åka min tredje gång och jag känner att jag skulle nog ha bokat två veckor istället för en. :) SÅ det blir nog flera gånger för mig till denna underbara ö. Jag får ett sug i magen när jag kliver av planet i Las Palmas och jag känner mig så glad.
  Kanske är det värmen, det sköna lunket, de underbara människorna på ön. Jag känner mig hemma :)

  Annelie
   
 2. Ia34

  Ia34 Medlem

  Ja, nåt är det som gör att "man" trivs otroligt bra på GC!
  Jag skulle ge vadsomhelst för att kunna åka ner över jul o nyår, men i år går det bara inte, ekonomiskt sett. TYVÄRR!! Får satsa på en billigare resa i januari, kanske.
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej igen alla värmeälskare!
  Anledningen till att vi alltid åker till Gran Canaria på vintern är att vi bor i Nybro och för att inte behöva bila ner till Malmö har vi bara Kalmar och växjö flygplats att välja på. Tyvärr flyger de bara till GC. Skulle gärna prova på Teneriffa men då blir det en biltur på 30 mil och på vintern vet man ju aldrig hur vägarna är. Så jag är tacksam att vi kan komma iväg härifrån.
  Om 3 månader bär det av. Gissa om jag längtar,[8D] särskilt som det blir kallare och kallare för varje dag.


  Riggan
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, säg vad är det som gör att man längtar dit? Första gången jag var på GC (2001) tyckte jag att det var gräsligt!!! Hur kunde man åka dit och betala frivillgt dessutom - men ingen är sämre än att man kan ändra sig, nu har jag varit nere 12 ggr på 4 år. Underbart! Jag planerar alltid lång tid innan så t.o.m sommaren flygstolar är bokade...
   
 5. anneghost

  anneghost Medlem

  12 gånger på 4 år, det var inte illa! Det skulle jag önska att jag kunde göra :) Härligt! När jag var där första gången så var det lite man funderade när man åkte från flygplatsen, att vad gjorde man där egentligen. Det var min första charter och det kändes inte så särskilt vackert, sedan så bodde vi i Sonnenland, långt till havet och det fanns en massa halvfärdiga byggnader där så det kändes inte som världens underbaraste plats precis. Men vi hyrde bil och for runt lite och då insåg man ju att det fanns så mycket mera och på den vägen är det.

  Annelie
   
 6. anneghost

  anneghost Medlem

  Tack Riggan för din bidrag till min gästbok :)


  Annelie
   
 7. torpare

  torpare Medlem

  Vi åker varje år två veckor någon gång i mars. Det bästa med GC är att det inte finns en massa man måste se och göra. Man kan åka dit och bara njuta av värmen, äta och dricka för mycket och i övrigt bara må gott.
   
 8. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Det är såå sant! Man måste njuta här i livet! Eftersom ljuset och värmen är så behagligt så behöver man inte stressa runt om man inte vill, bara vara...skönt. Nästa gång jag kommer ner kanske jag kan lite spanska...

  Anneli
   
 9. Nick08

  Nick08 Medlem

  Ja ni e lyckliga som kan åka så ofta som 12 gånger på 4 år. Jag har varit nere en gång själv...(B Feliz, sista minuten) och 4 gånger på Valle Marina. (För oss med psoriasis och ledvärk)Nu skulle jag vilja åka på en "egen" 2 veckors resa så man hinner se allt man inte hinner se när man ligger å pressar på Anfi 7-8 tim/dag...tex Palmitos Park och staden Mogan. Om jag e avis på er? självklart!! Ha det så gott.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis