Vad är öppet i Aug?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Lasse, 24 mars 2011.

 1. Lasse

  Lasse Medlem

  Vad är öppet på GC i mitten på Aug?
  Sioux City?
  De där stället där de låter en massa fåglar flyga fritt, kommer inte ihåg vad det heter nu..?
  Köpcenter i SA?
  Nåt mer ställe som kan vara sevärt och roligt för en 9 årig kille?

  Lasse
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Aqualand är väl ett måste för en 9-årig kille och lekfull pappa :)! Det är mest svenska restauranger som har stängt under sommaren och det är ingen större förlust. Sioux City och Palmitos Park ska vara öppet. I augusti semestrar många fastlandspanjorer på öarna så nog är det öppet alltid. De månader som är mest lugna är nog maj och september!

  Aqualand är ett välordnat vattenrutchbaneställe med massor av vakter och ganska fräscht faktiskt, man känner sig dock smått rånad när man varit där. Ta med matsäck och ha strumpor på fötterna för de blir skinnflådda annars när man springer på den heta betongen!
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Aqualand kan rekommenderas även av mig, trots att mina barn är vuxna sedan länge :D Mitt tips är att vara där redan vid öppningsdags för även om det inte är direkt "turistsäsong" mitt i sommaren växer köerna ganska fort. Dyrt som attan att äta och fika men vem åker på semester och snålar? ;) Ha med en 1 till förvaringsskåpet så slipper ni hålla ögonen på packningen hela tiden.
   
 4. Lasse

  Lasse Medlem

  :) Ja, tydligen blir det en sväng till aqualand, det ska bli roligt att se grabben leka och härja där.
  Aqualand är det som är på vägen till Palmitos eller?

  Lasse
   
 5. Björn

  Björn Medlem

  Det stämmer, inte alls långt så allra bäst att ta sig dit är med taxi.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis