Vad får man inte missa i Playa ingles??

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Annah54, 5 januari 2015.

 1. Annah54

  Annah54 Medlem

  Förutom sol och bad förstås:)
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Jag handlar alltid i affärer med priser. Det finns en Tysk kedja som heter Fund Grube. Dom finns på 3 köpcentrum i Playa Del Ingles (PDI) CC Yumbo, CC Cita och CC Troipcal som ligger långt öster ut efter strandpromenaden vid buss stationen. Dom har bra priser och det är prutat och klart.

  Jag gillar även kines basarerna som ligger nått kvarter ovanför strandpromenaden. Bort mot buss stationen. Tåget som går runt i PDI startar och stannar på andra sidan av gatan där butikerna ligger.

  Missa inte att gå efter den fina strandpromenaden. Och många gillar att gå från stranden i PDI efter vattnet utanför öknen bort till Meleronas och Fyren i Farao (MasPalomas)

  Och Playa del ingles är så stort. Det sägs att det finna 150 barer och 100 matställen där. Men det var många år sedan. Vet inte om det stämmer nu men det finns allt för alla i massor [8D]

  Det finns ett jätte köpcentrum som heter CC Yumbo. Men minst 10 till i PDI

  Det är lättare om du frågar om saker istället svårt att veta var ni vill göra!
   
 3. silverladyn

  silverladyn Medlem

  Har man inte sett så mycket av Gran Canaria tidigare så kan jag varmt rekommendera att avsätta en dag till en rejäl ö-rundtur.

  Det finns olika bolag som erbjuder diverse ö-rundturer så det kan vara en god idé att jämföra de olika arrangörerna på plats för att se vilket erbjudande som kan passa bäst.

  OBS! många av de lokala arrangörerna erbjuder svensktalande guide då skandinaver är en stor turistgrupp höst/vintertid.

  Mycket ändras snabbt från säsong till säsong så bäst är att kolla vad som är aktuellt när man väl är på plats.

  Det finns ganska bra turistinformation både i PDI och på nätet. En del aktiviteter är gratis och en del lite dyrare och så däremellanpriser.
  Ha en skön och avkopplande vistelse och lycka till med att hitta era egna pärlor.

  / Silverladyn
   
 4. rogge11

  rogge11 Medlem

  marknaden i san Fernando kan vara kul att kolla in också...
   
 5. Annah54

  Annah54 Medlem

  Tack för svar:) Ja vi är intresserade av det mesta. Marknader är kul, och sol och bad(självklart) Jo vi var till san augustin för några år sen men hade med min förståndshandikappade son så då höll vi oss på hotellområdet. Sen har vi kört Turkiet och Kreta men nu är vi sugna att komma hit.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis