Väder i november/januari?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av asa, 6 augusti 2007.

 1. asa

  asa Medlem

  Hej på er alla, nog för att det är varmt och fint väder idag men man måste ju ha lite framförhållning och planera för vintern också. Vi funderar på att åka ner till varma, härliga GC antingen i november eller januari. December om det riktigt, riktigt kniper men helst inte, julfreak som jag är. Och vi kan inte heller åka efter januari eftersom vi kommer att få en liten bebis i mars :D

  Så nu är ju frågan, är det ens varmt på GC i november eller januari? Januari har jag förstått att kan erbjuda väldigt opålitligt väder, är det likadant i november? Tacksam för svar!
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Nu har jag inte personligen varit på GC i november månad men min mamma åker alltid dit den tiden och har för det mesta varmt och fint. Tror nog att november är ett säkrare kort än januari faktiskt. Jag är ju där över jul/Nyår och det kan bjuda på allt slags väder. Nu i julas och Nyår hade fint i nästan tre veckor, kanonväder men blåsigt.
  Satsa på november du...tror Xersxes hade mest regn i en hel vecka i slutet av januari. Väder är nog det mest opålitliga man kan tänka sig.

  Mmmm...mysigt med bebis, den fabriken har jag stängt för ytterligare produktioner:D. Melker åkte ner första gången till GC när han var 2 1/2 månad för att döpas i Svenska Kyrkan, år 2002.
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Vi har åkt två veckor i mitten på november 6 ggr och vi har haft fint väder varje år. Åker man två veckor så blir man inte så knäckt om det är molnigt en dag eller två som man kanske blir om man bara åker en vecka, men jag tror som Pellis att det är mer vädersäkert i november än i januari. Hur länge skall ni stanna?
   
 4. Björn

  Björn Medlem

  November ser jag också som ett säkrare kort vädermässigt, var då fint i fjol och blir nog det i år också, om vi är där iaf [8D]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis