Väder

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Elektrikern, 8 november 2004.

 1. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Tjena.. Har vart på GC två gånger tidigare februari 1995 och augusti 1999. Då har det vart strålande väder... 1995 resan kommer jag inte ihåg så mycket av... Det är ju nästan 10 bast sen... Nu tänkte jag och min tjej åka ner i december, hur e vädret då? Är det värt att åka, hur långa e dagarna??
  //Håkan
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Självklart är det värt att åka till GC i december, det är det alltid(enligt min åsikt). Jag själv har bara varit därnere i januari och det har varit jättefina dagar med sol, lite moln ibland men knappt något regn. Blåsigt har det däremot varit, men det kan man kanske stå ut med :).Om du menar hur länge det är ljust så i januari är det ljust från ca 8 på morgonen till 19 på kvällen har jag för mig. Det finns säkert någon som vet det bättre än mig här på forumet =)
  Trevlig resa!!
  Cattis
   
 3. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Tackar tackar... Frågar efterson jag tycker det är tråkigt att det ska regna när man just vill komma bort från regnet, men vi ska ju va nere 2 v så vi hinner nog f lite sol på oss;)
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Enligt min mening så är det skönt med lite moln på Gran Canaria, eftersom solen tar SÅ mycket mer än här hemma, så även fast det kan tyckas vara lite moln på himlen så tar solen ändå, skönt med lite "solfilter". Om det förmodan skulle regna där så är det ju över på någon timme i allmänhet. Eftersom det är en ö så brukar det blåsa bort om man säger, just på södra delen Maspalomas området så upplever jag att dit kommer det just inte så mycket moln. Lycka till med vädret!

  Anneli
   
 5. Jen

  Jen Medlem

  Jag har precis kommit hem från 2 veckor på södra delen och vädret har varit sådär. Första veckan såg vi nog bara solen sammanlagt 6 timmar och det regnade och åskade lite från och till så det blev en hel del shopping. Men andra veckan blev vädret lite bättre och solen tittade i alla fall fram mellan molnen varje dag.

  Jennie
   
 6. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Ja, jag ser det på statistiken, det regnade 24mm den 10 november, inget mer regn på hela november. Man får ju inte deppa över att solen ofta är i moln, det är varmt och solen tar ju i alla fall, man blir brun... =) Åker ner 11-25/12. Kollade statistiken för december 2003 och det regnade 2 mm på hela december :D Hoppas det håller sig i år med..

  Håkan
   
 7. nettan

  nettan Medlem

  Har varit nere på GC i December tre år i rad, vi har haft jätte tur med vädret varje gång. Ska denna gång åka i Januari, hoppas att man har tur igen..
  Nettan
   
 8. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Lycka till [:-D] Jag hoppas på kanonväder till MAX! Det är klart att en dag kjan det ju regna så kan man springa runt och handla!

  Håkan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis