Vädret -igen

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av thomas, 19 januari 2005.

 1. thomas

  thomas Medlem

  Åker till GC Maspalomas lördag 22:a. Tittar man på väderprognosen så ser det väl hyfsat ut. Men hur har vädret varit senaste tiden? Dags-/kvällstemp? Sol, regn, blåst??? Tjocktröja med?
  /Thomas
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Jag åker också på lördag så jag vet ju inte vädret just nu, men av erfarenhet från januari tidigare år så kan det vara ganska blåsigt och kvällarna är lite svala så en tjockare tröja kan vara skönt att ha då. Hoppas du får en skön semester.
  Cattis
   
 3. anni

  anni Medlem

 4. thomas

  thomas Medlem

  Tack för er respons båda två. Nu ska vi bara packa klart, jobba en dag till, köra 50 mil (till arlanda) och sedan blir det SEMESTER!!!
  /Thomas[8D]
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Oj, det lät jobbigt att köra 50 mil:(. Själva tar vi tåget i morgon em till Arlanda och sover på Arlandahotell. Ska bli såå skönt, pratade just med en kompis därnere och vädret är toppen[8D].
  Cattis
   
 6. Webbred

  Webbred Medlem

  Jag kom hem i onsdags från Maspalomas så jag har ingen dagsfärsk väderrapport. Däremot har det varit blåsiga men varma dagar under den vecka jag var där. Svalare, med runt 15 grader på kvällarna. Dessa blev dock lite varmare när ökenvindarna från Afrika drog in över ön i början av veckan.
  Om det blåser mycket från sydlig riktning är Las Palmas att rekomendera. Där ligger stranden i lä och vattnet innanför reven kan vara något varmare. Arguineguin är också ett bra alternativ, med små havsbassänger och skyddade vikar strax norr om hamnen. Fina strandpromenader där.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis