Vädret

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 15 januari 2005.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Är det någon som vet någon bra vädersida? Tänker på södra Gran Canaria. När man tittar på Yahoos väder ser det ju inte så kul ut inför kommande vecka. Jag hoppas ju på lite sol från slutet av nästa vecka, så jag börjar bli lite orolig.... Kanske finns något lokal väder att se på någon sida??
  Cattis
   
 2. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej cattis 2

  Jag har lagt upp svt.se väder under mina favoriter.

  Där kan man titta på olika platser. Jag har San Agustin som det ställe som kommer upp varje gång jag tittar. Som det ser ut efter deras beräkningar så är det sol på måndag, tisd och onsd ser det ut att vara moln. Men som du vet så kan ju vädret slå om snabbt och solen kommer fram. Ha en skön semester. Vi åker inte först i oktober och det är en lång väntan dit.
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Jo jag har sett svt:s väder. Har själv Las Palmas och Playa del Inglés i mina favoriter. Jo, jag vet att det slår om fort, men det ser så dystert ut på yahoos vädersida tycker jag.
  Kul att ha något att se fram emot. Ska ni till San Agustin då? Vi ska till Maspalomas, Blue Star Koala. Åker på lördag. Mitt ex och en av våra söner åker dit på onsdag.
  Cattis
   
 4. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Cattis 2. Ja vi åker till San Agustin i oktober. Det är ett ställe som vi har fastnat för. Går ofta in till Playa Ingles på våra promenader. Brukar hyra en bil och åka runt på ön och se oss om. Visst är det roligt att ha något att se fram emot, men vissa dagar känns det avlägset. Vi är ett gäng som sammanstrålar från olika delar av Sverige och har trevligt i 2 veckor på Gran Canaria.
   
 5. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis