Vädret!?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Petridis, 4 februari 2013.

 1. Petridis

  Petridis Medlem

  När man sitter hemma och fryser och kollar hur varmt det är på kanarieöarna via en väder app så utgår jag från att det är skuggtemperatur dom menar va? enligt yr.no ska det just nu vara 20 grader varmt, det måste vara i skuggan väl?
   
 2. Heidi

  Heidi Medlem

  Temperaturen oppgis i skyggen. Kom hjem for ikke så lenge siden, og så at temperaturen lå noen få grader over det som de meldte, iallefall i Puerto Rico hvor det ofte er varmere enn i PDI.

  Heidi
   
 3. Petridis

  Petridis Medlem

  Tack för ditt svar :)
   
 4. persoren

  persoren Medlem

  Kom hem från San Agustin idag och har varit där en vecka. Skuggantempen låg då varje dag på mellan 25-28 grader medan det till kvällarna sjönk till mellan 20-22 grader. Med andra ord, det var helt perfekt.
   
 5. Riggan

  Riggan Medlem

  Det låter som perfekt väder eller lagom som vi svenskar alltid säger. Själv åker jag och min man ner till S.A den 23 februari så då hoppas jag att det vädret finns kvar.
  Riggan som alltid längtar efter sol och värme[8D]

  Riggan
   
 6. Peter_W

  Peter_W Medlem

  Det har varit Sirocco några dagar sa en taxichaufför men idag jättefint så som det skall vara blå himmel och Maspalomasstranden var full med folk.
   
 7. Heidi

  Heidi Medlem

  Det har nok vært varmere den siste tiden enn det normalt sett pleier, både på dagtid og på kvelden. I februar er 22 på dagen og 16 på kveldene normalt, og det er kanskje blitt disse temperaturene nå når calimaen er over.

  Heidi
   
 8. Annaingaro

  Annaingaro Medlem

  JAg och min familj åker till puerto rico den 25 februari, jag tycker det är svårt med kläder speciellt till barnen. Behöver man någon tjockare tröja än vanlig kofta/kollegetröja? Sommarkläder på dagen?


  Anna
   
 9. Heidi

  Heidi Medlem

  Dere får det nok varmt og fint på dagen, men kan være greit å ta med lange bukser og lett jakke for å ha på kveldene. Nå i januar hadde vi 19 grader på kvelden, men i april i fjor hadde vi bare 16 på kaldeste. Så man må nesten være forberedt på begge deler.

  Heidi
   
 10. Peter_W

  Peter_W Medlem

  Anfibeach idag va det ca. 19grader i vattnet 18,8 typ :) och i solen va det varmt.
   
 11. Peter_W

  Peter_W Medlem

  Idag var det disigt på södra ön och i LP va det molnigt nu ikväll i Puerto rico va det 15grader kl.20.00
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis