Vädret?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Bylla, 25 januari 2007.

 1. Bylla

  Bylla Medlem

  nån som är där nere nu? kollar vädret där nere o d ska va regn :S regnar det hela dagarna eller bara lite skurar. tänkte ta en sista minuten dit nu någon dag så skulle va bra med ett svar.
  trevlig dag
   
 2. n/a

  n/a Medlem

  Idag regnade det pa förmiddagen bade i Las Palmas och i syd men nu har det klarnat upp och solen sticker fram .Det är behagligt varmt även nu.
  Runt karnevalstider brukar det regna nästan alltid i Las Palmas.Men det finns nÄstan alltid stunder da man kan sola nanstans.
  Sag du billiga flygen fr Stockholm med Ving.
   
 3. Bylla

  Bylla Medlem

  ja precis, va nere o bokade på lunchen. så nu åker vi på lördag:D skönt och komma ifrån kylan 1 vecka, vi kan hamna var som helst så vart är de vi ska hoppas på att vi hamnar? har aldrig vart på gran canaria förut så ska bli kul
   
 4. Jonas71

  Jonas71 Medlem

  Kom hem i går efter en vecka där nere och har aldrig haft så bra väder.
  En förmiddag var det lite stackmoln,annars kanonväder och klarblå himmel hela veckan.
  Temperaturen låg runt 25 grader vilket är ganska ovanligt i Januari.

  MVH Jonas
   
 5. xerxses

  xerxses Medlem

  Låter kalas Jonas..[8D]
  Var inne och kikade på en tiodagars prognos nu och det ser inget vidare ut tyvärr för vår resa..ska bli regnigt och ganska mulet nu till helgen..får hoppas att den inte stämmer live senare...:(
   
 6. trito

  trito Medlem

  Jag har också kollat väderleken och är lite rädd (åker imorgon), men hur som helst så kommer det ju att vara skönare väder än vad Sverige har nu...

  ... sitter inlindad i en filt och fryser.
   
 7. Bylla

  Bylla Medlem

  trito är möjligtvis inte quakespelaren?
   
 8. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej på forumet. Var som vanligt idag inne och tittade på webbcameran från San Agustin. Vädret såg inte ut att vara det bästa. Havet verkade väldigt oroligt. Tråkigt för alla som komer ner idag.
  Själv får vi vänta till i maj, det känns långt bort när jag tittar ut och ser en massa snö och - 12.
  Karin
   
 9. Cina

  Cina Medlem

 10. anneghost

  anneghost Medlem

  Man får hålla tummarna att vädret håller i sig så att vi i mars inte får sämre väder :)

  Annelie
   
 11. anamogán

  anamogán Medlem

  Alla ni som skriver i era inlägg att ni går in och kollar vädret på webben, vilken web-sida med web kamera är bäst? Är det de webkameror som denna hemsida tipsar om eller finns det några andra som är bättre där man kan se vädret ännu mer live?
  Skriv gärna ner adressen här inne så kan jag (och kanske någon fler) lägga till dem i datan som favoriter.

  /Anna
   
 12. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej!
  Det är alltid lurigt att se hur vädret verkligen är där nere.
  En sida jag brukar gå in på är kanarieoarna.nu
  Där finns både webbkameror och väderprognoser.
  Om de sedan stämmer i verkligheten vet man ju aldrig.
  Det är väl som här hemma ett spel på lotteri om de lyckas med rätt prognoser:)
  Hur som helst är det säkert mycket bättre där nere. Här hemma har vi haft snöfall och minusgrader ett par dygn. Allt måste bara vara bättre där nere, eller hur.
  Ofta har vi haft som en helt vanlig svensk sommar med ömsom sol coh någon gång en regnskur.
  Må så gott[8D]


  Riggan
   
 13. anamogán

  anamogán Medlem

  Tack Riggan och Cina för era tips om väder och web kameror!

  Håller med dig Riggan, även om det är mulet där nere så är det ju i alla fall mycket bättre än vädret vi har här i Sverige med minusgrader och snö!

  Cina, vad det måste ha regnat mycket där nere enligt bilderna från Canarias7! Regn är i alla fall det som är det värsta för det vill man i alla fall inte ha om man är där på semester! Men..... det är bra för växtligheten på ön å andra sidan för det är ju inte bra med värme och torka hela tiden......

  /Anna
   
 14. mysan

  mysan Medlem

  Har idag fått mail från en kollega som är i PDI. Så här skriver hon:
  "Solen skiner inte alls så fint som på bilden (bilden=klassisk strandbild)...tre timmar har det sammanlagt varit sol på fyra dagar, i går var det storm och ösregn så vi knappt kunde gå utanför dörren."

  Ska väl tillägga att kollegan åkte ner den 24 januari och kommer hem nu den 31 januari. Mailet damp ner i går.
   
 15. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Mysan
  Tråkigt för din kollega att ha så dåligt väder. Det är inte kul. Vi var nere i slutet av januari -06 och hade också regn och rusk. Vi bodde på Bluestar Koala, och "teknikerna" hade fullt sjå med att hålla regnvattnet ute ur lägenheterna. Som tur är är det ju lite varmt ändå!
  Cattis
   
 16. trito

  trito Medlem

  Jag ar pa Grand Canaria nu, det ar jattetrist vader och jag skulle faktiskt rada folk att inte aka hit. Det ar kallt, mulet och i varsta fall regnigt. Vi har haft 3 timmar sol under 6 dagar.

  Bylla... ja, det ar trito quakespelaren. :)
   
 17. Pellis

  Pellis Medlem

  Men fy vad hemskt väder det verkar vara därnere! Jag är verkligen "väderfreak", vill ha varmt och inte regn, solen är ett plus så klart. Den stora andledningen till att jag tycker bästa tiden är april-oktober är nog för värmens skull. När det blir mulet och regnigt därnere blir det ju så otroligt råkallt överallt.

  Hoppas att vädret blir bättre! Här hemma är det slask nu och jag tror nog att GC vädret ändå är att föredra!
   
 18. RajRaj

  RajRaj Medlem

  Skickade jus sms till min mamma och hennes man som är på PDI ang vädret fick tillbaka "Mulet idag, sol och bad igår men ändå en kanondag" så det verkar vara lite från och till med solen just nu. Men allt är bättre än detta slask, har nu +3 grader i Katrineholm och det är såååååå trist.
   
 19. rogman

  rogman Medlem

  Det många verkar glömma är ju att Gran Canarias vinter är lika med regnperiod. Under jan-feb (egen erfarenhet) är det mkt regn. Två gånger har det varit stormar med översvämmningar å strömavbrott vid denna tid. Det kan ju faktiskt vara soligt i Puerto Rico å regn i Bahia Feliz under samma tid.[:eek:)]
  I år har det ju kommit en del snö uppe i bergen har jag hört. Men som Riggan säger. Det är i alla fall bättre väder på GC än hemma vid denna period...det tål att tänkas på.[8)]
   
 20. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej på er!
  Om man ser tillbaka på de sista åren så har det varit dåligt väder i januari och halva februari.
  Det är fjärde året i rad som vi åker i slutet av februari. Varje år har det slagit om dagarna innan vi kommer, vilket flax:D:D

  Jag tycker det är skönt även om inte solen lyser hela tiden. Det är i alla fall bättre än snö och slask.
  Inte behöver man klä på sig så mycket heller.Jag jämför det med en svensk sommar. Det finns julimånader då det varit frost på nätterna.
  Så visste är det bättre där nere!!
  Ha en bra dag[8D]

  Riggan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis