Valle Marina?

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av rogman, 24 mars 2006.

 1. rogman

  rogman Medlem

  Hejsan alla glada.
  Är det någon här som varit på Valle Marina [?] eller ska ner?
  Jag har varit nere 4 ggr mellan 2001-2006, å ska ner på min 5:e om en månad.
  Vore kul om nån man träffat finns här....å snakke lit minnen som norrmännen säger.
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej Rogman

  Hur bokar du boende på valle marina?

  Vi har varit i Arguinneguin/Patalavaca varje år sedan 1994 (har EN lägenhetsvecka på Anfi som vi brukar kombinera med annat boende så vi får två veckor varje år.)

  Jan E
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  Hej Jan.

  Det går att boka "vanligt" boende på Valle Marina, men det e nog dyrt.

  De flesta från Sverige som har bott där har psoriasis eller artrit. Vi åker dit under 3 veckor för att sola bort prickarna och värken. Därför undrade jag om nån här hade varit där. Brukar få åka 1 gång/år.

  Anfi är "vår strand" och en av de bästa på ön. Har varit på en rundtur med en tjej kompis för några år sedan, de trodde vi var gifta.:) Anfi har ju underbara lägenheter men aningen för dyrt för mig.
   
 4. twaxer

  twaxer Medlem

  hehe, jag och min kompis blev jagade i bahia feliz av en brud som ville skicka oss till anfi hon fragade om vi var gifta med.. sa vi fick kolla hur fint det var dar och allt, vi forsokte forklara att vi redan varit dar och vet om att vi inte har rad att kopa nogon andelslagenhet.. hehe..
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis